Volt-e már olyan problémátok a facebook oldalon ami sérti a személyi jogokat? (beszélgetés)
Ez hogy lehet, hogy ennek ellenére mégis ott vagy?:) Ez érthetetlen! Nagyon vigyázni kell a facebook oldallal. Én mióta kiiktattam magam nem is kérdeztem ismerőst, hogy ott vagyok-e. Ezek után amit írsz már lehet én is visszakerültem. Majd utánajárok a dolognak.
Elvileg egy hónapig felvagyok függesztve, utánna pedig végleg törölnek. Legalábbis így tudom.
Megkerestem, hogy melyik fórumban foglalkoztunk vele, onnan:
itt tudsz törölni.
Nagyon nagy kínnal, de végül sikerült. Pl.amikor ráklikkelte, hogy kérem a véglegest, átváltott idegennyelvűre, akármit csináltam,nem volt jó, de sikerült.
Csak azt nem tudom, hogy minek erre két hét. És ezalatt nagyon kell vigyázni, mert nekem legalábbis állandóan jött fel a logójuk, hol itt, hol ott,( pl.
ha linket akartam másolni, szinte a kurzor hegyére tolakodott)és ha akkor véletlenül ráklikk, akkor megint élő lesz. a reg. Úgy hallottam, meg itt is írták, hogy a narancsosok vannak ebben az erőszakos buliban. Hát nem tom', de nagyon visszataszító az egész.
Jozsukám, nekem is volt problémám velük. Végül nagy nehezen sikerült törölni magam, most várom hogy lejárjon a határidőm, hogy végleges legyen a törlés.
Egy erőszakos, sz...t banda.Ismerőseim és közöttem keverték meg a dolgokat fényképpel, de ezen az alapon máshova is kerülhetett. Meg ki tudja még miket csinálnak a személyi adatokkal, hogy ennyire görcsösen ragaszkodnak a regisztrációnkhoz.
Valószínű a sors keze volt:)
Hidd el, jobb is így:)
Én most nagyon bevagyok rágva, nem is tudom mit kéne csinálni. Az egyik kollegám adott tanácsot, de nem akarok huza-vonát. Szerinte nyerhető ügy lenne.
Na, neked volt eszed:)
Annyira berágtam, hogy nekem eszembe se jutott ilyesmi. Akkor most lehet visszalépek és én is így teszek, majd hibernálom ismét magam.
Úgy látom a hozzászólásokból, hogy többen is jártak már hasonlóan mint én.
Ez szerintem roppant kellemetlen, hisz mindenki láthatja és ez tönkretehet egy jó kapcsolatot:( Én most mérgemben leregisztráltam, de törölni nem tudom, csak "levagyok hibernálva", nem láthat senki. Ezáltal jött egy e-mail, hogy csak hibernálva vagyok és bármikor visszatérhetek a régi adataimmal. Azt mondja meg valaki, hogy miért nem lehet végleg kitörölni, leregisztrálni magad, ha nem akarok rajta lenni!!!???
De ez mindenkinél így van minden felhasználónál vagy csak ha beállítasz valamit?
Mert én úgy tudtam a facebookon nem látni ki nézett meg.
micsoda?? nem tudok ilyenről!
Melyik társkeresőre? és hogy találtál rá?
Sziasztok!
Azért nyitottam ezt a fórumot, mert érdekelne, hogy nektek volt-e már olyan problémátok a facebook oldalon ami sérti a személyi jogokat? Ezalatt azt értem, hogy olyan oldalakra regisztrálnak be ahova Te nem regisztráltál. A mai nap emiatt megszüntettem az oldalt. Nem hiányzik több ilyen eset, hogy társkereső oldalra vagyok regisztrálva úgy, hogy én nem is tudtam róla. Szóval érdemes odafigyelni és vigyázni!!!
További ajánlott fórumok:
- Facebook közösségi oldalon már idegenek is írhatnak egymásnak üzenetet? Ez ellen lehet tenni valamit?
- Van jelentősége a facebookon annak, hogy kiket dob ki ismerősök oldalon?
- Kidobott a facebook és személyi igazolványt kér, hogy tovább használhassam a profilom! Valaki járt hasonlóan?
- Tudtom nélkül osztok meg képeket a Facebook oldalon. Mit lehet ez ellen tenni?
- Hol látható a Facebook oldalon egy ismerős e-mail címe?
- Hogy lehet átrendezni Facebookon, hogy jobb oldalon, a chat-nél kik legyenek a kedvencek?