Van jelentősége a facebookon annak, hogy kiket dob ki ismerősök oldalon? (tudásbázis kérdés)
Sztem a fb-nak van annyi esze,hogy nem akarja,hogy önmagad ismerőse legyél...Hát ha érted...
Hát talán egyszer nézd meg bnőd profil oldalát úgy,hogy ő van belépve a fiókjára.Okostónika...Ne hari,de azzal a 24éves fejeddel nem kéne már ennyire tininek lenned...
Azt viszont imádom a fb-ban,hogy kezdettől fogva és minden(na nem sok) közös csoportban ugyanamellé az ismerős mellé rakott be.Le is ellenőrzöm,így van-e még.
Sziasztok!
Nekem más gondom van a facebookal!
Tegnap kiírta az értesítéseknél, hogy XY visszaigazolta, hogy ismer. Nem ismerem az illetőt, nem jelöltem be ismerősnek. Sajnos nem ő az egyedüli aki rajta van az ismerőseim között, pedig nem is ismerem.
Szilvi
Istenem! Nem az a lényeg személyesen, írásban mennyit beszélgettek, osztotok meg egymással intim másokra nem tartozó dolgokat?
Komolyan úgy érzem, feje tetejére állt a világ, a LIKE fontosabb, mint a valódi kapcsolat. Tapasztalom van aki naponta tölt fel magáról gyerekéről több fotót, vajon aki a sz.gép előtt a világnak mutatja az életét több órát eltöltve, milyen a valódi kapcsolata a gyerekével, családjával, barátaival.
További ajánlott fórumok:
- Hogy kell facebookon beállítani, hogy csak ismerősök írhassanak üzenetet?
- Rosszul esik, ha törölnek engem az ismerősök közül Facebookon.
- Ha valaki ismerősnek jelöl Facebookon, akkor rögtön látja mit osztottam meg az ismerősökkel vagy mindenképp kell a visszaigazolásom hozzá?
- Lehet szűrni valahogy Facebookon, hogy csak az ismerősök posztjait lássam?
- Hogy lehet átrendezni Facebookon, hogy jobb oldalon, a chat-nél kik legyenek a kedvencek?
- Ismerősök kategorizálását hogyan lehet megoldani a Facebookon?