Lehet szűrni valahogy Facebookon, hogy csak az ismerősök posztjait lássam? (tudásbázis kérdés)
6. Hoxa
2020. okt. 6. 16:17
Csak böngészőben működik, applikációban nem:
Az egyebek között találsz olyat, hogy listák, létrehozható az ismerősökből több is akár. Ilyenkor a listára kattintva csak a listában szereplő ismerősök posztjai jönnek fel.
5. Guruljka (válaszként erre: 4. - Hpetra22)
2020. okt. 6. 11:54
Ja, én nem lájkoltam, csak néhány oldalt.
De az értesítések-ben feljön, ami az ismerősök vagy a "csoportjaim" körében történt.
4. hpetra22
2020. okt. 6. 09:26
Az a baj, hogy nekem nagyon sok lájkolt cuccom van, nagyon sokféle oldal. Így között elvesznek azok, amiket az ismerősök csinálnak. Tuti van erre valami módszer, csak nem jövök rá.
3. Guruljka (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
2020. okt. 5. 08:37
Az én oldalam ilyen lett,de már nem emlékszem, miket állítottam be. Használtam az "ilyen jellegű tartalmak tiltása" funkciót is.
2. hpetra22
2020. okt. 5. 08:33
A megjelölt alatt az ismerősnek jelöltet értettem, bocsi
1. hpetra22
2020. okt. 5. 08:32
Úgy értem, hogy más bejegyzések ne legyenek köztük, például híroldalak, csoportok, lájkolt dolgok, csakis a megjelölt ismerősök bejegyzései.
További ajánlott fórumok:
- Hogy kell facebookon beállítani, hogy csak ismerősök írhassanak üzenetet?
- Van jelentősége a facebookon annak, hogy kiket dob ki ismerősök oldalon?
- Rosszul esik, ha törölnek engem az ismerősök közül Facebookon.
- Ha valaki ismerősnek jelöl Facebookon, akkor rögtön látja mit osztottam meg az ismerősökkel vagy mindenképp kell a visszaigazolásom hozzá?
- Hogyan tudnám lementeni facebookon az üzeneteket? Nem lehet valahogy az elejére ugrani a beszélgetésnek?
- Ismerősök kategorizálását hogyan lehet megoldani a Facebookon?