Facebook problémám van. Segítenétek az idővonallal kapcsolatban? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok segítséget szeretnék kérni.
Hogy tudom a csak idővonalra feltöltött képeket egy albumba betenni? Kerestem a neten de mindenhol csak az a válasz hogy a fényképre kattintva a lehetőségek fül és ott áthelyezés egy másik albumba. No de ezt csak azoknál a képeknél adja ki amikbe elve is egy albumba lettek feltöltve.
Amiket az idővonalra tettem azt nem albumba raktam és most pár képet szeretnék betenni egy albumba de nincs olyan lehetőség hogy áthelyezés másik albumba.
Valahol írták hogy van egy idővonalas képek album is de nem találok olyat se.
Help!
Köszi előre is:zu
Ez így van!! Én már az első váltási lehetőségnél átváltottam... azóta sem kellene a régi... pedig először ódzkodtam tőle, amikor hírré vált az idővonal, most már ezerszer jobban tetszik, mint a régi...
...és milyen klassz dolog, hogy csodaszép borítóképpel lehet feldobni a profilt...
facénél vannak dolgok, amik eltartanak egy ideig, míg változik.
van, amit rögtön elmentenek változásként, de apróságokat mondjuk 3 naponta vagy hetente frissítenek.
meg fog változni, majd ha frissítik a facénak annak a részét...
tehát még mindig ott tartunk egy kis magyarázattal, hogy majd eltűnik és ezellen semmit sem tudsz tenni!
Tudnátok segíteni, aki esetleg jártas ebben, vagy facebook-l?
Napokon belül átvált idővonalra a facebookom, addig is ismerkedhetek vele, anélkül, hogy ezt látnák.
A térképen felvittem 15 helyet, ahol jártam életemben. Aztán kitöröltem, most nincs ott semmi, csak a szülővárosom, az az 1 hely.
Az idővonalos profilomon a térkép kocka alatt ott van a 15 szám. De ha rákkatintok a térképre, akkor ott egyértelmű, hogy csak 1 hely van rajta.
miért nem íródott át a szám?
Hogyan tudnám ezt a számot úgymond "lenullázni?"
:(
További ajánlott fórumok:
- A Facebook rombolja az emberi kapcsolatokat?
- Nektek okoz problémákat a Facebook a kapcsolatotokban?
- Facebook bökdösésekkel kapcsolatban tud valaki válaszolni?
- Facebook idővonallal kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- Facebook bizalmi kapcsolatok
- Van aki letörölte Facebookon a régi ismerőseit, vagy új fiókot csinált? Az ismerőseim 80%-val nem tartom a kapcsolatot.