Facebook bizalmi kapcsolatok (beszélgetős fórum)
Igen,köszönöm.
2 napja keresgélem,de nem találom az opciót amivel jelezhetek az ismerősöknek. Tudod,hogy a facebook küldjön nekik kódot. :/
Na ott van!
53 éves vagyok,nem hülye.
"Bizalmi kapcsolatok
A bizalmi kapcsolatok olyan ismerősök, akik biztonságos módon tudnak segíteni, ha problémád lenne a bejelentkezéskor. Ez akkor fordulhat elő, ha valaki be tudott lépni a fiókodba és megváltoztatta a jelszavad. Így a bizalmi kapcsolatok segítségével, kaphatsz olyan biztonsági kódot, amivel ismét be tudsz majd lépni a fiókodba. "
Volt. A beállításokban tudod kiválasztani 3-5 olyan ismerősödet akikben megbízol.
Ökörséget nem írok.
Én állítottam be,de nem találom sehol sem azt az opciót. Egyszer már sikerült.
Nem hiszem, hogy van ilyen még. Túl sok fiókfeltörés volt és vírusok stb., ha volt ilyen, biztos megszüntették, nem fogják másnak megírni a te jelszavadat.
Egyébként a google még mindig gyorsabb segítség, mint egy fórum:
Sziasztok.
Sajnos elfelejtettem a jelszavam facebook-on.
Az email címemre sem léptem már be elég régóta. Tehát az is kilőve.
Volt anno olyan,hogy "bizalmi kapcsolat" tehéét volt 3-5 olyan ismerősőm akikben megbíztam és megjelöltem őket,hogy ha bármi probléma adódna a fiókommal,ők tudnak segíteni.
De ezt az opciót nem találom sehol se.
Rámentem,hogy elfelejtettem a jelszavam,utána,hogy nem férek hozzá az email-eimhez,... Hova tűnt?
Létezik,mert egyszer már jártam így!
Valaki tudna segíteni?
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- A Facebook rombolja az emberi kapcsolatokat?
- Nektek okoz problémákat a Facebook a kapcsolatotokban?
- Facebook bökdösésekkel kapcsolatban tud valaki válaszolni?
- Facebook problémám van. Segítenétek az idővonallal kapcsolatban?
- Facebook idővonallal kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- Van aki letörölte Facebookon a régi ismerőseit, vagy új fiókot csinált? Az ismerőseim 80%-val nem tartom a kapcsolatot.