Ez lenne az új módi? Én vagyok maradi, vagy nem velem van a baj? (beszélgetés)
tudom :) szerencsére nekem még nem volt szerencsém ahhoz a fajtához.... Így csak a saját tapasztalatomat tudtam leírni.
Viszont, ha szükség lesz rá, biztos kipróbálom ezt a hív, felveszem, és leteszem az asztalra dolgot :)))) Ez nekem is tetszik :)))
Húú.jó tippek :-)
Vannak ám vérmesebbek is,sajna.
hát, nem tudom. Én anno simán leráztam az exem, és még számot se kellett cserélnem hozzá, illetve közösségi portálokon se próbálkozik mai napig se... Erély a nyitja, meg az, h öntudatosan állj a dologhoz. Ha hív nem veszem fel, max. lenémítom, ha bmilyen módon is keres, nme reagálok rá... Abbahagyta...
Ismerek oylat is, aki ugyan felveszi, de leteszi a telefont az asztalra, a másik meg hagy mondja a hüyleségét, hagy pörögjön a számlája :) Hidd el, gyorsan abbahagyja az iylen :) Mikor megkapja a 10-20-30 ezres számlákat :)))
Náthás vagy?
Spórolhatsz a papirzsepivel:-) :-)
Értem és igazad van:-) kivéve azt az esetet, mikor juszt se hagyja abba.
Tudnék itt a hoxán is rá példákat.Hozzá se szólsz, max, megkéred felejtsen el és mégse áll le.
Azért beszélek,mert néhány kapcsolat ment telón keresztüli macerával is tönkre hasonlóan.
Némelyek sportként űzik.
Ugye ezt viccnek szántad? :D
Én is nő vagyok, mégse ilyen a természetem, sőt a barátnőimnek se....mik vannak.... ;D
Megadtad nekik a lehetőséget,hogy felismerjék benned a különlegeset:)
Gondolom,a garbóból meg a csizmából nem látszott ki semmid,ami az ilyen fotógyűjtőknek kell:)
Végül nem fejtem meg senkit :-)
Retro ma nálam: barna bőrcsizma, farmer, barna garbó, szürkésbarna műszőrmemellény, borostyán színű üvegmedál hosszú barnás fémláncon... :-)
:D
-Szegény embert az amish húzza ( Kristie Alley )
ott voltak csini fejőlányos rucik :D
:D erre nem vállalok garanciát!
báár..megvan a svungja:)
További ajánlott fórumok:
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- Kezdő mosogatógép használó vagyok. Lenne pár kérdésem!
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Milyen könyvet lenne érdemes elolvasnom, ha nem értek a pasikhoz, és a párkapcsolatok terén sem vagyok túl szerencsés?
- Ha 179 cm magas vagyok, hány kilónak kellene lennem?
- Pár hete alig kapok levegőt az orromon (olyan, mintha el lenne dugulva), de NEM vagyok beteg, náthás. Nem tudjátok, hogy mi lehet a bajom?