Kezdő mosogatógép használó vagyok. Lenne pár kérdésem! (tudásbázis)
Sziasztok!
Nem olvastam vissza,de SOS kérdésem lenne:
A sütő rácsait berakhatom a mosogatógépbe?
Sziasztok!
Ma üzemeltük be a mosogatógépünket, és a használati utasítás szerint a sótartályba először vizet kell tenni. Így is tettünk, elindítottuk, minden szuper. Gondoltam akkor elindítok egy rendes programot, de a só helye tele van vízzel. Tüntessem el valahogy, vagy mehet bele a só?
újabb kérdésem lenne: kb mennyi cuccot tesztek a 12 személyes gépbe? mit kell alulra, mit felülre?
a kérdésem oka, hogy ma kipróbáltuk a gépet és az alsó edényeket (tényérok, evőeszközök) elmosta, míg a felső sorban a poháron még a tej is rajta maradt :((( nem tudom, a gép-e az oka, vagy én nem pakoltam bele helyesen...
SZívesen:)
én öblítőt sem használok, mert felesleges. Anélkül is szépek az edények. A tabletták nagy része amúgy is ultifunkciós 3in1, vagy 4in1, azok mellé felesleges bármit önteni
Én mindig megapackot veszek a tablettából, 100 vagy 120 darabost, s mivel általában kétnaponta mosogatok, így elég sokáig kihúzom egy dobozzal.
nagyon sokáig elég egy doboz só, akár egy évig is
amúgy a mosogatótabletták is tartalmazzák, szóval nem olyan lényeges, de félévente önts bele egy dobozzal nyugodtan
igen, abban áll a víz
önts bele, amennyit csak tudsz
Elvileg az is benne van a használatiban, hogy mennyit lehet max. beletenni. Az enyémbe pl. 800 gramm a max.
Kb. fél kilót tettem bele első alkalommal, és emlékeim szerint olyan 4-5. mosogatás után aludt ki a kis jelzőfény.
Ez amúgy nem a só mennyiségétől függ (hisz akkor félig levő sótartálynál is világítania kellene), hanem a szenzornak kell átitatódnia, vagy mittomén.
Mondjuk abban meg lehet valami, hogy ha beleteszi az ember lánya a beletehető maximumot, akkor talán gyorsabban, azaz kevesebb program után "egyenesbe jön".
csurig
nem baj, ha szorítja a vizet kifele, színig töltsd sóval (mi az öblítönél is trükközünk: a jelzöcsíkig öntjük, ajtó megbillent, jelzöcsík, ajtó, amíg a billentésre nem szívja be...ritkábban kell utántölteni)
ja és még lenne egy kérdésem:azt irja a papirja, hogy az első használat előtt bele kell tenni a sót , egy ideig még világitani fog és irja , hogy evés a só, utána meg majd helyreáll, amikr meg ujra fogy akkor megint szól.
Szóval 2 program lement de még mindig azt jelzi, hogy sóhiány. Lehet hogy keveset ettem bele????
Mennyit kell beletenni a legelején??
Azt irta a papirja, hogy töltsem fel vizzel a sótartályt, utána tegyem bele a sót és utána mikor kiszoritotta a vizet akkor jó. Namost én nem mertem tele tenni addig mig jön ki a viz. Ez a baj????Ezért jelzi még mindig?
A tabi dobozán az van, hogy mega pack, 24re jött ki darabja, sztem nem sok.
A só az 500volt.
Szóval megvolt az első beinditás edények nélkül, semmi extra nem történt, alig vártam, hogy kipróbálhassam edényekkel.
ECO fokozaton inditottam be, elég jól meg volt pakolva,és makulátlan lett benne minden:) a tésztaszűrőm nem tudom mikr csillogott igy utoljára, meg a sajtreszelőm se:) na nem mert eddig én nem mosogattam, de mégis minden csillogott villogott mikor kiszedtem.
Máris bele vagyok bolondulva, és imádom!!!
Ki van az találva, hogy ne lehessen... :D
Domború a műanyag közepe, ráadásul feljebb ér, mint az egész perem, és hogy még jobb legyen, még ki is áll vagy 3 centire a mosogatógép aljának síkjából. :DDD
a sónál nem írtál egy nullával többet?
az öblítő illata lényegtelen, nem lehet érezni
drága tablettákat vettél, ennyiért megapackot is lehet
de kezdetnek megteszi, majd tájékozódj
További ajánlott fórumok:
- Fekete hajból barna. Már félúton vagyok, de lenne egy-két kérdésem..
- Kellemetlen kérdésem lenne....Nőgyógyász és mások tanácsára is kíváncsi vagyok.
- Munkajogászt keresnék, tud valaki segiteni?Gyeden vagyok, pár kérdésem lenne!
- A vaterán ellenőrzött felhasználó vagyok, már vásároltam is és ma ezt a figyelmeztető üzenetet kaptam? Vajon miért?
- Sok kérdésem lenne, pedig már régi tag vagyok, ha neked is, gyere....
- BlackBarry okostelefont akarok venni, a Vodafone gondozásában Aktív használói véleményekre tanácsokra vagyok kíváncsi.