Ha 179 cm magas vagyok, hány kilónak kellene lennem? (tudásbázis kérdés)
szerintem ez teljesen más mindenkinél...
Én pl 168 cm vagyok,és a kilóim nem látszanak rajtam,azt mondják.van olyan barátnőm,aki ugynenyni kg,és 3szor húsosabbnak néz ki,mint én...Alkati kérdés ez,gyerekek:)
Én pl.ha csont-bőrre fogynék,sem tudnék 53-4 kg alá menni.
Sziasztok Csajok!Látom a fórum kiürült egy ideje,de azért megírom az adataimat,hátha....segítek.Ja és jó volt olvasni ennyi magas csajsziról :-)
Ritkaság!
37éves 180cm 60kg vagyok,és nem szeretnék hízni.Konfekcióméretem 38-as lett,miután abbahagytam a sportot{előtte 58kgtiszta izom voltam :-)}
A cél ismét az izmosítás,remélem sikerülni fog.
én meg azon szörnyedek el, hogy van vagy hatvan ilyen tudásbázis és szavazás kérdés, hogy "én most kövér vagyok-e szerintetek".
nem hiszem, hogy bárki, aki nem tudja eldönteni magáról, hogy ő jól érzi-e a bőrében magát úgy ahogy van, vagy fogynia vagy híznia kellene, az majd totál ismeretlen emberektől egy fórumon fogja megtudni hogy ő mitől lesz boldog...
nyilván én sem gondolom hogy egy 179 cm magas nőnek az ötven kiló lenne az ideális, kivéve ha a modell szakmában dolgozik (oda még talán kicsit sok is).
El vagyok szörnyűlködve, hogy egy 179cm-es nő szerintetek 50 valahány kg-al a jó!!
Mindenkinek agyára ment a sok retusált cicamici fotó az újságokban?
Akkor szerintetek egy 160cm-es nő, 38kg legyen v. mi?????
Pontosan!:)Így kell felfogni!
Nézzed meg uazt a ruhát egy alacsony,és egy magas nőn!
Régen én is szerettem volna alacsonyabb lenni,de már nem!
Szerintem mindenképp szerezz be ilyeneket.
Nekem van 180-as,és 183cm-es barinőm is,ők is felveszik,és nem gáz!
A nőcis cuccok meg csak azzal mutatnak jól,hidd el sexybbnek fogod magad érezni:)
Szerintem is!Vannak rucik,amikhez nélkülözhetetlen,ezért meg nem fogok lemondani a sexysebb darabokról az tuti!
Nyáros szeretek néha flipp-flopp pacskerban járni,most egyébként is nagy divat lett,mind rövidnacihoz,és szoknyához is.Hétköznapra futkosni tökéletes,de ha dögibbek akarunk lenni,kell a magas sarok
:)
Persze nem kell túlzásokba esni, senki nem akar domina lenni.
De néha jó olyan szexisnek mutatkozni, ahhoz meg kell a magassarkú-szerintem:).
Pedig egy 5cm-et felvehetnél nyugodtan!
Azt mondják,az 5 centis saroktól a legszebb a láb!
Persze,jobb magasabbnak lenni,minden jobban áll egy magas nőn,csak nem szeretek minden pasi feje fölött átnézni.
Mondjuk az jó érzés,hogy felnéznek rám:D
További ajánlott fórumok:
- 164 cm-rel hány kilósnak kellene lennem szerintetek?
- 157 cm 49 kiló (plusz/mínusz 1 kg) vagyok, szóval az ideális tartományba tartozok, de az izmaim nem látszanak. Akkor fogynom kellene?
- Jaaaaj, bajban vagyok, most valóban kellene néhány segítő szó...
- Dolgoznom kellene itthon, de képtelen vagyok, 29 fok van a...
- Meg vagyok ijedve...Most mit kellene tennem?
- Boldognak kellene lennem de mégsem vagyok az.