Meg vagyok ijedve...Most mit kellene tennem? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem ide tartozik talán, de engem a nőgyógyászom vizsgált meg olyan brutalitással, hogy konkrétan 1 hétig fáj, és égett az egész...
Aztán már szerencsére teljesen elmúlt!
Na erre varrjatok gombot!!!
Csapd a hónod alá a könyveid és irány az orvos!
Ez nem játék!
Jézusom kikarmolt a körmével! :((( Váá ://
Ez durva. Nem tudom mi esett jól Neked ezen, mert ez közben sem lehet jó érzés.
Csak érzéssel! :D Szegényke! Jobbulást és mond meg, h ne durván csinálja vagy vágja le a körmét. :(((
Előfordul az "eldurvult" szexnél :) Valószínű kicsit felsértett , megkarmolt ..pisilésnél meg azért csípett , mert a pisi csípte a sérült felületet ..
Ne parázz pár nap és begyógyul . (én is jártam már így ) Hozzáteszem ,hogy a gyenge nyálkahártya is okozhat ilyen esetekben kisebb vérzést . A nyálkahártya meg tud gyengülni pl sűrűn előforduló folyástól vagy változó korban ..
sérülhet a hüvelyfal, én egyszer pont így mentem nőgyógyihoz, és valami kúpot javasolt, ami van recept nélkül, meg dm-ben is. pár nap pihi és kúp, nyugi jobb lesz.
talán gynoflour vagy ilyesmi a kúp neve.
Sziasztok! Van egy problémám ami eléggé aggaszt!
Tegnap a pátommal előjáték közben kicsit eldurvultunk...konkrétan elég erősen használta az ujjait, amit akkor nagyon élveztem. Este viszont mikor leültem a wc-re nagyon kevés vért tapasztaltam és egy hihetetlenül kellemetlen érzést mikor befejezem a pisilést. Ma is egész nap jelen volt ez...Szerintetek mi lehet ez? felsértette a méhfalam és a seb vérezhet? de a kellemetlen érzés mitől lehet? volt valakinek hasonló...Vizsgaidő van és nemtudok most orvoshoz menni, házi tanácsok? köszönöm!!!
További ajánlott fórumok:
- Reménytelenül szeretek egy papot. Mit kellene tennem?
- Ha 179 cm magas vagyok, hány kilónak kellene lennem?
- Mit kellene tennem vagy nem tennem?
- Mit kellene tennem?
- 157 cm 49 kiló (plusz/mínusz 1 kg) vagyok, szóval az ideális tartományba tartozok, de az izmaim nem látszanak. Akkor fogynom kellene?
- Szerintetek mit kellene tennem, ha a Providentnél nem csökken a tartozásom rendes törlesztés mellett sem?