Jaaaaj, bajban vagyok, most valóban kellene néhány segítő szó... (beszélgetés)
Szia!
A, mint András
B, mint Balázs
Mint előzőleg írtam, ez bonyolult dolog, nem olyan egyszerű kilépni a régi kapcsolatból...
De lehet, hogy miután lebuktuk(csak skype-on írogattunk ezt-azt A-val), nem is kell választanom. Néha olyanok voltunk, mint a testvérek, már ali lehetett erre a kapcsolatra azt mondani, hogy párkapcsolat. De most folyamatosan egyik ámulatból a másikba esem, olyan dolgokat tesz és mond B. Lehet, hogy ez időleges, de annyit tettem már ezért a kapcsolatért, nem szívesen mondanék le róla, hacsak tényleg nincs tovább.
Szia!
Hirtelen B magába szállt. :D
Én nem is tudom, hogy írjam le, a naplómban össze tudtam szedni a gondolataimat.
És A-val lebuktunk. megnézte a skype-omat... :/
De nem volt gáz, megértette. Azóta próbál változtatni a régi dolgokon.
Valami jó is kisülhet ebből.... ;)
engem csak az érdekelne, hogy A betűvel, ami az első betű miért az újat jelölted? nem a jelenlegi barátodat?
szerintem ha hónapok óta nincs szex és ő nem is kívánja, akkor tenni kell valamit. mondd meg neki hogy vannak vágyaid, ha ébren akarod tartani ezt a kapcsolatot. én szívem szerint otthagynám és mennék A-hoz. egyszer élünk. azt írod gyerek és házasság B-vel sem jöhet össze. akkor miért maradnál vele? biztos jófej, biztos van egy csomó közös dolgotok, de ha nincs szex és csók se, akkor ez lassan nem párkapcsolat.
A hétvége felemás volt, de nem volt rossz. Tudtam gondolkodni a nagy semmiről.
Tegnap találkoztunk. Akkor még nem vallott színt, de épp most forrong a skype... ;)
B.-t tegnap kifaggattam, de továbbra is elzárkózik mindentől. Ha kimegyünk külföldre dolgozni, azt hiszem vége lesz. De ez érdekes, mert nem vagyok emiat szomorú. Majd még biztos lesz fejlemény. 1 hónap sokidő.
Igen, fiatal vagy még ahhoz, hogy igy élj...
Ha nem is A-val, de én biztosan új kapcsolatot kezdenék.
Nagyon valószínű, hogy tényleg sokat vagyunk együtt. Csak decemberben megyünk dolgozni, addig tengünk-lengünk.
Már feladtam az érdeklődésének felkeltését. Meguntam 6 hónap alatt.
Ha vele is elérhetetlen, akkor szerintem válaszd a szerelmet, a szenvedélyt. Egy életed van csak, ne akard olyannal tölteni, aki Iránt csak szeretetet érzel és még a házasság gondolata sem áll fent!
Ahogy irtad, ez inkább tényleg már csak megszokás és barátság! Fiatal vagy még ahhoz, szerintem, hogy szerelem nélkül élj!
B az első, őt szeretettel szeretem
A a második, őrült vonzalom van közöttünk, de tudnám szerelemmel szeretni
Röviden. Mostani párommal 3 éve ismerjük egymást. Barátságból szerelem, szerelemből barátság, majd megint szerelem, most pedig kihűlőfélben lévő kapcsolat. Hónapok óta nincs szex, nem csókolózunk, "úgy" egymáshoz sem érünk. De amúgy nagyon jól megvagyunk.
Amikor annak idején kérte, hogy hagyjuk abba a párkapcsolatot, legyünk csak barátok, én belementem.
Jóval később megismertem egy másik srácot. De végül mégis a régi mellett döntöttem. Most megint megjelent a másik fiú. Én elvesztem az eszem, ha ő a színen van. De nagyon megküzdöttem a jelenlegi, 3 éve csiki-csuki kapcsolatért. Jaj Istenem mit csináljak? Régen rossz, hogy megingatható vagyok. Segítsetek.
További ajánlott fórumok:
- Ha egy szóval kellene jellemezni az életed ebben a pillanatban......
- Kedves hoxások nem kellene szervezni valamikor egy nagy "hoxa"találkozót?
- Agykontroll: valóban működik!
- A normális nők sose kellenek a férfiaknak?
- Le kellene fogynom 10 kg-t. Tudnátok ötleteket adni?
- Hogyan lehet ma Magyarországon valakiből kommandós?Bajban vagyunk azt hiszem, segítség kellene...