Érintés mint flört stratégia (beszélgetés)
Oké :D
További szép napot mindenkinek!
Teljes mértékig egyet értek veled! De sajnos sokan nem így gondolják... föleg a fiatalabb korosztály képviselöi közül.
Ha gondolod priviben, mert nem szalonképes, elmesélem a "kedvencemet". ;)
Természetesen!:))
Ez így van!
"Vajon hányszor teszik a szépet hiába, vajon hányszor vágnak a nök minden félét a fejükhöz. "
Én egyetlen egy ismerkedni akaró pasinek nem vágam a fejéhez semmit:DD Kellett volna? Ebben is le vagyok maradva?:DDDD
Bizti.
ui: a multkoriért adósa voltam, és rendeztem amit kellett. Bár jóval finomabban, mint más tette volna:)
Azért nálam a kósza érintéstöl a numeráig vezetö út elég hosszú... de attól még lehet bátorítani a pasit. Már amelyik bátorításra szorul...
De azért gondolj bele az ö (pasik) helyzetükbe is. Vajon hányszor teszik a szépet hiába, vajon hányszor vágnak a nök minden félét a fejükhöz. Öket is meg lehet érteni, ha idöközben elbátortalanodnak és nem szivesen rohannak olyan szekér után, ami nem veszi fel öket. Persze nem azt mondom, hogy rögtön meg kell állni annak a szekérnek, csak valahogy mégis jeleznünk kellene nekik, hogy ezúttal érdemes szaladni utána (untánunk). De mint mondottam, nem kell egyet értenünk ebben...
:))
....és Demon is úgy jó,ahogy van!:)
Ugyi?:DD
Ritka pillanatok: de egyetértünk:)
Így van jól.:))
Más nem tud te lenni,és te sem tudsz lenni más.
A lényeg ,hogy ismerje,és bízzon önmagában,és magát adja.
Te így vagy jó,más pedig máshogy és természetesen másoknak.
:)
Ez azért veszélyes szerintem, mert melyik pasi hagyna ki egy kósza numerát? Semelyik.
Viszont az a pasi akivel valóban vonzalom van, az addig eszi a kefét mig nem nyit és az nem egy-két nap.Hanem hónapok.
Ez szerintem egy idejétmúlt "szabály".
A világ megváltozott,és vele együtt az emberek is.
Igenis bátran legyen mindenki az ,aki!
ha nagyszájú és éelettel teli,akkor az,ha visszahúzódó ,csendes,akkor az.
A lényeg mindig az,hogy önmagát adja!:)
Nem kérkedem,a tudományomat meg nem ismered!:))
Látom megint kötözködsz,most szólok,hogy rólam leszálltál,nem megyek bele az idióta dolgaidba! :)))
Idefigyel, komoly tanács: egy nő sosem kezdeményez-soha, még ha bele is hal a szerelembe akkor sem:D
Ez az első szabály.
Ha kell a pasinak, akkor lépni fog az ipse. Érintés szintjén sem tenni semmit:D Mindennek meg van a maga helye s ideje:DDDDD
További ajánlott fórumok:
- Elnyomott Nő. Kinek milyen stratégiája van ellene?
- Van stratégiád zombik ellen?
- A flört egy játék férfi és nő között. De mi az a határ ami már több mint flörtölés?
- A bók is lehet olyan mint a flört?(a flört néha nem jelent semmit, csak játék.) A bókot mindig komolyan kell venni?
- Véletlenül nem tudja valaki, hogy a honfoglaló nevű stratégiai játékra hogyan tudnék regisztrálni?
- Mikortól flörtölés a flörtölés? Elég egy-két szó, érintés, vagy a tettek kellenek?