Mikortól flörtölés a flörtölés? Elég egy-két szó, érintés, vagy a tettek kellenek? (tudásbázis)
Teljesen. ;))
(csak mert attól tartottam, hogy megint én mondtam valami rosszat)
Jelezted hogy a fórumindító nem igazán foglalkozik a válaszokkal/válaszadókkal.
Bedobott egy kérdést és továbbállt. Ennek hatására megnéztem szebblessz eddigi ténykedéseit és akkor rájöttem hogy feleslegesen irkálok, úgysem érdekli a kérdezőt a válaszunk.
Így oké? :)))
A flörtölés néknél és férfiaknál is más!
Sőt már az alap értelmezése is teljesen más!
Ha egy csaj flörtöl valakivel akkor vagy nagyon tetszik neki a pasi vagy "csak" flörtöl és vagy akar valamit vagy nem! Sokszor csak a saját kedvét akarja ezzel feldobni.
Míg egy pasi ha flörtöl akkor egyértelműen nagyon tetszik a csaj neki és akár tovább is menne...
Ha meg a csaj flörtöl vele azt annak egyértelmű jeleként veszi hogy a csaj akar tőle valamit!
És a flörtölés is olyan mint az erotika! Nem tudod pontosan körülírni de ha találkozol vele felismered :D
Először a szemek "dolgoznak". Aztán megváltozik a testtartás, a mozdulatok, "nyitunk egymás felé".
Ha beszélgetésre is van mód, akkor jönnek a kis célozgatások, félreérthetőségükben is egyértelmű huncutkodások. Az igazi, legjobb, élvezetes játék:))
Nálam eddig tart a flört, mert házas vagyok és szeretem a férjemet. Az érintés lenne a következő lépcsőfok, de odáig én már nem megyek el.
Persze ott is vannak fokozatok, a "véletlen" érintés, majd a kar végigsimítása (általában nők alkalmazzák), aztán - gondolom - jön aminek jönnie kell:)))
További ajánlott fórumok:
- A normális nők sose kellenek a férfiaknak?
- Miért van az, hogy a ducikat csak átvágják, vagy csak szexre kellenek?
- A pasiknak a kiegyensúlyozott nők kellenek
- A flört egy játék férfi és nő között. De mi az a határ ami már több mint flörtölés?
- Meddig flörtölés, mikortól megcsalás?
- Egy kis flörtölésből, hogy lehetne valamit kialakítani?