Érdemes-e olyan tűzhelyet venni, amelyiknek világítás van a sütőterében? (tudásbázis)
Naná! :)
nem szükséges nyitogatni a sütő ajtaját, hogy a sütemény pl feljött-e vagy a hús megsült e már.
Aha. A gázsütő tényleg nem biztos, hogy világít.
De szerintem (és még nagyon sokak szerint) A villanysütőnél nincs jobb! Sokkal szebben lehet sütni benne.
És attól a tetején még lehet gázzal főzni, ha azt akarod.
Nekem 60 centis van és a cserénél tényleg több utánajárást igényelt.
De főzésnél sokat jelent az a plusz 5 centi...
A méretnél legfontosabb a szélesség.
Mostanában 55 cm széleseket gyártanak, és ha valaki azt hiszi, a 60 cm standard, az a tűzhelycserénél talál egy 5 centis rést oldalt.
Téged zavar ha világít?
Vagy miért kérdezed?
Egyébként a lámpa a legkevesebb!
Azt nézd, hogy energia takarékos legyen A++, legyen többféle sütési mód: grill, légkeverés, alsó, felső, alsó-felső, stb. Nekem a belseje is fontos volt olyan szempontból, hogy sima legyen, mert ez könnyebben tisztítható és van rajta egy bevonat, ami megakadályozza a felületre égést. És persze nekem a színe is fontos volt:D Én fehéreket szeretem. Ja, és a nagysága! Az enyém 67 literes, azaz jó nagy. És még egy dolgot néztem: a gombokat be lehessen süllyeszteni és digitális kijelző legyen rajta.
Csak akkor érdemes világítós sütőt venni, ha a tűzhely ajtaja üveg.
Máskülönben minek világítgatna ott benn magában?
lehetséges, hogy régebbi típust vettél
(esetleg használtat?)
További ajánlott fórumok:
- Abortusz esetén érdemes-e magánorvost fogadni? Ha igen tudnátok-e jó orvost ajánlani?
- A málnalevél teán kívül érdemes-e homeopátiás gyógyszert szedni a 36. héttől? Miket és milyen arányban? Szülés alatt?
- Új gázszolgáltatóval kapcsolatos tapasztalatokat kérnék! Érdemes-e átlépni?
- 10 hónapos babát érdemes-e már elvinni munkahelyi/vagy bármilyen/mikulás ünnepségre?
- A gyerekek 2 napja köhögnek, érdemes-e adni nekik rinathiolt vagy robitussint?használt-e vkinek?ha nem akkor mit adjak?
- Hol lehet olyan fűzőt kapni, amelyiknek nincsen cici része?És kb mennyiért?