10 hónapos babát érdemes-e már elvinni munkahelyi/vagy bármilyen/mikulás ünnepségre? (tudásbázis)
Érdemes-e?
Ha nagy csomagot kap, akkor igen:))))))))))))))))))
Az én lányom Mikuláskor majdnem 11 hónapos lesz. A bölcsődébe, ahol dolgozom, megy a Mikulás, beviszem. A poén az egészben, hogy a férjem lesz a Télapó. Mivel ő is ott dolgozik. Szóval remélem, hogy ha Luca nem ijed meg, az nem attól lesz, mert ráismer Apára!! :-)
Én elvinném a helyedben, legfeljebb ha unja, vagy megijed, elmennék vele.
Ez szó szerint így van - tapasztalatból mondom.
Csak azért nem írtam, mert nem volt kedvem vitázni ;-)
Nem is a Mikulásról van itt szó konkrétan...szerintem tök jó buli:)))
Jól érzi a baba magát esetleg más babákkal is játszhat és a mama is kikapcsolódhat egy kicsikét.
A fiam is 10 hónapos, ma kaptunk meghívót a munkehelyemtől Mikulás ünnepségre:) Ott a helyünk!
Neki is és nekem is jót tesz egy kis társaság. Ha nem bírja akkor eljövünk, de neki is szoknia kell, hogy nem csak két ember van ezen a világon.
Szia!
Ha van lehetőséged, és a babód ráadásul jól viseli a társaságot, vidd el feltétlenül. tetszeni fog neki.
Az én kisfiam akkor még csak 9 hónapos lesz, de mi feltétlenül megyünk be apa munkahelyére, főleg, hogy ő lesz a mikulás valószínű...:D
Én elvinném, én is elvittem a fiamat már olyan nagyon pici korba is, és jövőre ha minden jól megy akkor nekem is kb. 10 hós lesz a kistesó mikuláskor, tuti hogy a fiammal együtt vinni fogom!! :O)
Ez azért az anyukának is egy jó kis kikapcsolódás, kicsit feldodja a szürke hétköznapokat. :O)
Szerintem is ha birja akkor vigyed. Az én fiam 11 hónapos és nagyon élvezné a sok gyerek társaságot.De nekem nincs ilyen lehetöségem :( .
Viszont ha félös - visszahuzodó akkor inkább ne mert csak szenvedés lenne neki.
További ajánlott fórumok:
- Írjatok bármilyen mondatot ami H-val kezdődik!!
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Lakberendező vagyok. Szívesen válaszolok bármilyen, a témával kapcsolatos kérdésre
- Keresztnevek szóláncban /akár becézett alakban is, bármilyen külföldi keresztnév is lehet/
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Munkahely váltás.Szerintetek érdemes-e kockáztatnom?