A gyerekek 2 napja köhögnek, érdemes-e adni nekik rinathiolt vagy robitussint?használt-e vkinek?ha nem akkor mit adjak? (tudásbázis kérdés)
Nagyon örülök,hogy van még olyan ember aki szereti és HASZNÁLJA a lámpát!!!!
Miért is adunk a gyermekeinknek mérgeket???
Végre valaki, aki a gyógyszereknek nem csak a hatását, de a mellékhatását is figyelembe veszi. Én is azt vallom, hogy minden kémiai anyag valahol méreg a szervezetnek. Csak természetesen!!!
Tök jó a lámpa ötlet, nekem ez eszembe se jutott.
de amugy tényleg!
próbálkoztam én is szinte mindennel pláne mióta a kicsi is közösségbe jár mindent hazahoz.
volt már ilyen-olyan reklámozott csillapitó de eddig ez a szirup volt az egyetlen ami bevált.
kár hogy eddig nem hallottam annyira róla.
de mondjuk nem szoktak betegek lenni. csak nagyon ritkán
az utifű szirup bevált!
köszi!nem köhögnek azóta sem.
a sólámpát amugy hol lehet kapni és mennyiért?
mert igazság szerint mivel panelban lakunk elég száraz amugy is a levegő.és végül is mig tart ez a takony idő nem biztos hogy jó még őket száraz levegővel is piszkálni.
Szia Szancsez!
Én is lándzsás útifű szirupot adok nekik, szakadozó köhögésnél pedig ACC100-at. Próbáltuk már a hagymateát is, de sajnos nem isszák meg.Pedig finom! (az nekem is használ)
Mi is kipróbáltuk a Robitussint, Rhinatiolt és Stodalt, de nekünk ezek közülük egyik sem vált be!
Száraz köhögésnél nagyon fontos a párásítás! Nekünk van sólámpánk, azóta kevesebbet köhögnek. Ilyenkor a dokink Sinecod cseppet szokott írni, az is száraz köhögésre van, de csak receptre kapható.
HA allergiás jellegű, rohamszerű a köhögés, érdemes egy allergiavizsgálatot csináltatni. Nekünk ez volt 3 évesen, erre szintén receptre kapható Zyrtec cseppet kaptunk. (már kinőtte)
Remélem hamar meggyógyultok!
szárazan köhögnek.
nem egy betegesek igy eddig még nem kellett adni nekik semmit, mert elmultak. csak orrba szájba reklámozzák ezeket a köhögés csillapítókat és gondoltam hátha...
de előtte informálódom mert attól mert reklámozzák nem biztos hogy jó és lehet más is ugyanolyan hatásos
Sziasztok! Én is a lándzsás utifüvet ajánlom,és a hagymateát nekünk ez nagyon bevált.És ha annyira borzasztóan köhög estére bekenem a hátát és a mellkasát zsírral,egy vizes ruhát rakok rá,és egy szárazat.Hidd el reggelre elképesztően jobban lesz(nek).
Gyógyuljatok meg!
Én a lándzsás útifű szirupot ajánlom, bár a köhögéstől függ! ha köhögnek fel vmi váladékot, akkor nem szabad nekik adni semmit, hagy jöjjön ki! (legalábbis én ezt a tanácsot kaptam mikor az én gyerkőcöm beteg volt!)
Jobbulást nekik
További ajánlott fórumok:
- Tisztán növényi alapanyagokbók készült hajfestéket használt-e már valaki? Milyen tapasztalatok vannak?
- Van olyan, aki rendszeresen használt-használ taposógépet? Ki mennyit fogyott tőle és mely testrészekre hat inkább?
- Abortusz esetén érdemes-e magánorvost fogadni? Ha igen tudnátok-e jó orvost ajánlani?
- A málnalevél teán kívül érdemes-e homeopátiás gyógyszert szedni a 36. héttől? Miket és milyen arányban? Szülés alatt?
- Új gázszolgáltatóval kapcsolatos tapasztalatokat kérnék! Érdemes-e átlépni?
- 10 hónapos babát érdemes-e már elvinni munkahelyi/vagy bármilyen/mikulás ünnepségre?