Hol lehet olyan fűzőt kapni, amelyiknek nincsen cici része?És kb mennyiért? (tudásbázis)
hihi
arra tökéletes lesz
és nagyon izgató
arra a nyakamat teszem
szerintem ezek elég sokba kerülnek
egy fűzőt vettem fél éve majd 15 ezerért
de hasznát veszem:)))))))))))))
hüp hüp
egy nagyobb fehérnemü boltban tuti lehet kapni
vagy szex shopokban
vagy mi
Naaa most kicsit össze zavarodtam......én úgy értelmeztem,h olyant keresel amít a ruha tetejére kell felhúzni...mint pl egy övet!
Vagy olyat amit fehérneműként ruha alá??:)...Bocsi ha férre értettelek:)
Megpróbálom berakni azt a linket,ami minden fűzőnél jobb dolgot árul.Én is most készülök megvenni,mert eddig spóroltam rá.Láttam a tv shop-ban,kifejezetten jó alakot lehet vele elérni.Megemeli a feneket, eltnteti a hasat, és az úszógumikat
Írtam h bocsesz...lenyúlta a lányom:(...
Most pirulok:)...de köccike:)
Hja, akkor mát itt se vagyok, veszem is ki a pipát:):P
Nem vagyok egy adonisz, de olyan hasam sincs. Azért jó érzés, hogy gondoltál rám, köszönöm!:)
Drága vagy....de nem neked írtam:)))))
Amúgy csak a fűzőt fogom lefényképezni:):)....de ha szépen megnőtt sörpocid van,ajánlom neked is:))))
A Pécsi!
Nem mert gumis....ha bőr vagy vmi más lenne ak talán,izzadós lenne.....de így nem!
Szia én is sokáig vadásztam....végül a plázában találtam rá....igazából itt divat árút árulnak(jó minőségű kínai,szerintem)
Nahhh szóval az enyém az gyakorlatilag egy nagyon vastag gumi....elől a kis fűzőrész....hátul meg egy rejtett cipzár!...fúúú naon szeretem,aszem 3000ft volt:)
További ajánlott fórumok:
- Mennyiért lehet menyasszonyi ruhát kölcsönözni?
- Hol, milyen néven és mennyiért lehet venni nem salátára, hanem sütés/főzésre való olívaolajat?
- Az otp-ből mennyiért lehet átutalni 1 milliót más bankba? És bankon belül?
- Hol, mennyiért és milyen kiszerelésben lehet Pesten mosószódát venni?
- Ayrton Senna dedikált kép. Szerintetek mennyiért lehet eladni?
- Melyik az a telefonszolgáltató, amelyiknél lehetőség van egymás között ingyen beszélni?