Az otp-ből mennyiért lehet átutalni 1 milliót más bankba? És bankon belül? (tudásbázis kérdés)
Az OTP-nél van online szerződésem is.
Minden átutalásért 180 Ft/ átutalást fizetek, függetlenül az átutalandó összegtől. A Ludas Matyis banknál ez az összeg 0Ft/ utalás.
Két néven van a folyószámla, társkártyával. Önállóan ( Én csak ) utalások, és ilyesmit tehetek. DE ezt a netes lehetőségű számlacsomagra vátáshoz a drágám is kell, Ő a fő számlatulaj. Sokszor vesz ő fel pénzt, így hiába váltanánk nem lenne a kezelés olcsóbb. Most már a szokásos havi utalás vége, lejárt az a külcsönünk.
De azért próbálom az érintettet meggyőzni...
Ha ott vagy a banknál nincs idő azt a sok oldalt elolvasni, és ráadásul tipikusan akkor jut eszünkbe kérdés ha eljöttél onnan....
Még akkor is ha valaki " belemászott " egy kémprogrammal a gépembe??
Minden tranzakciónál más kódot kapok a telefonomra?
A netes számla nagyon jó, nekem ennek a nagy testvére van, az elektronikus számlacsomag. Ingyenes a bankkártya hozzá, ez ugye évente min.3500.- (a társkártya is ingyenes), utalni ingyen, 4x kp-t felvenni ingyen.
Díjfizetős: sms kapása ha vásárolsz, csop. megbízás, beállított utalás (pl. minden hó 5-én valahova mindig utaljon a rendszer).
A neten utaláshoz biztonságos:
van egy belépő kódod, ehhez egy jelszó.
HA bent vagy és utalnál, kell a jelszó, utána pedig jön sms (ingyen) 8 számjegyű generált kóddal amit még be kell írni ahhoz hogy az összeg elmenjen. Ez azért biztonságos, mert ha feltörik a géped, vagy háttérben látják a kódod és jelszavad, még mindig nem tud leszívni a számládról pénzt mert az utalás pillanatában a te mobilodra jön hozzá az érvényesítő sms.
Ez szuper jó. Ja és a webes számla is jó hozzá.
Valami kártyadíj is van. Nem tudtak meggyőzni az otp ügintézők váltsunk erre a " netes számlára ".
A férjem meg főleg nem akarja ezt a verziót. Azt állítják, nagyon biztonságos, több kód, és valami mobilos egyeztetés után hajtja végre a tranzakciót.
Maga a kezelés Q..va sokba van havi szinten...
A pénzfelvételnél azt a bizonyos %-ot azonnal vonja.
minden bank honlapján fent van a kondíciós lista, az otp-jén is:
egyébként meg lehet kérni telefonos segítséget is, ahol kb 2 perc alatt ki lehet deríteni ilyen és ehhez hasonló információkat, ha az embernek esetleg nincs internete, és nem tudja megnézni a bank honlapját.
1000 Ft, ha otp-s alapszámláról utalod otp-s számlára.
És ugyancsak ennyi ha otp-s alapszámláról utalod át más banki számlára.
OTP-ben van egy millió amit utalnál valahova.
Akkor tudjuk megmondani a pontos költségét, ha tudod hogy milyen folyószámlád van és hogy otp-s számlára vagy más bankba utalnád. Lásd a korábban írottak, minden fajta számlánál mások a költségek.
Nekem semmiféle rendszeres átutalás nincs a számlámon. Minden csekken megy. A számla a "megtakarításoké". Már amikor van.
A múlt héten ebből kellett kifizetnem egy nagyobb összeget, és az elküldöttön felül hiányzott több mint egy ezres. Azt hittem, az átutalás került ilyen sokba, de most már nem vagyok biztos benne. A jövő héten járok megint a bank felé, majd akkor rákérdezek. Lehet, hogy kártyadíjat vontak? Az + a 380 nagyjából egyezik is.
Ahol csak lehetőség van, kártyával fizetek. Nem tudom milyen csomagunk van de X % - ot levon a kártyás kp felvételnél. Ezért szoktam kártyára vásárolni, néha 1000Ft alatt is akár. A piacon a zöldségesnél ezt nem tudom megtenni. Van egy hentes, akinél láttam terminált, de még nem használtam.
Sf! Nekünk sokmindent utalnak át, de nem mindent.
Tudni kell van olyan szolgáltatás ahol TE szabod meg mikor vonjanak. Az áramszámlát sikerült így megoldani. Telefonon az ügyfélszolgáltatónál. A számlánkat elővettem, ott kellett valamilyen azonosítót egyeztetni. És 10-e körül jön a fizu, így 15-ét ajánlották, és elfogadtam. CSAk a tv-t nem sikerült így elrendezni.
Biztosításos átutalásoknál ha nem tudják leemelni fedezethiány miatt, máskor is próbálják..
További ajánlott fórumok:
- A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást?
- Akupunktúra - Hol? Milyen? Mennyiért?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?
- Mesterséges megtermékenyítés hol és mennyiért?
- Karácsonyfa - milyet veszel/vettél, mennyiért?
- Magán nőgyógyász kb. mennyiért vállal abortuszt, mindennel együtt?