Ayrton Senna dedikált kép. Szerintetek mennyiért lehet eladni? (beszélgetés)
Legyen? :))
Egyébként tényleg eredeti. És eszemben sincs eladni. Egy szalvétára rajzolt egy verseny előtti fogadás vacsoráján.
"Autographs of Ayrton Senna
The most expensive item with a signature of Ayrton Senna (Ayrton Senna autograph: 1993 typed letter full signed !) was sold on eBay in September 2011 for $1600.00 while the cheapest item (Ayrton Senna Hand-Signed Autograph on a calendar) found a new owner for $7.50 in December 2011. The month with the most items sold (4) was May 2011 with an average selling price of $177.50 for an autographed item of Ayrton Senna. Sold items reached their highest average selling price in June 2010 with $1195.00 and the month that saw the lowest prices with $133.60 was December 2011. In average, an autographed item from Ayrton Senna is worth $198.50."
az átlagár tehát 198.50 dollár, a legdrágább (egy levél) 1600 dollárért kelt el, a legolcsóbb (egy naptár) 7.50 dollárért.
gondolom, minőség és az eredetiség ellenőrizhetőségének függvénye az ár.
Sziasztok,
szerintetek mennyiert lehetne eladni egy eredeti dedikalt Senna kepet?A4-es formatumu.
További ajánlott fórumok:
- Mennyiért tudnék eladni egy Sziget jegyet?
- Mennyiért lehet/érdemes eladni egy jó állapotú pianínót?
- Postán kb. 5 kg súlyú csomagot mennyiért tudok feladni belföldre?
- Mennyiért lehet eladni egy Xiaomi Redmi Note 10 Pro-t és egy Samsung Galaxy S10+ telefont?
- Bababörzén mennyiért lehet eladni szép, megkimélt kisruhákat?(body, rugdalózó, pulcsik, napozók, kisnadrágok)
- Nokia C5-03, fél éves mennyiért lehet eladni? T-mobile függő.Töltővel.