Építkezésnél lehet újabb hitelt felvenni, ha elfogy a pénz? (tudásbázis)
Ti csak úgy magatoktól "megsaccoltátok" mennyi pénz lesz elég??
Mert a kivitelezőnek fillérre tudnia kell, hogy miből lehet megvalósítani a tervet....
És szocpol?
Amúgy most hogy áll a dolog?
ez erdekel.
bar meg van a regi adossagombol, de lassan kimaszom belole. viszont van egy konkret elkepzelesem egy vallalkozas elinditasahoz, de penz hianyaban egyenlore csak fantazia. a semmibol hivatalosan munkanelkulikent el tudok e indulni kis lepesekkel. bar igy is kell sok penz az indulashoz. mit tudsz javasolni, honnan lehetne tokehez jutni?
nem tudom hogy all a hazatok. de szerintem egy kozbenso megoldast kellene valasztani. foleg ha alberletben laktok.
lakhatova kellene tenni a hazat. nem a szepsegre torekedni eloszor hanem a hasznalhatosagra. telen futes, es azert legyen aram, viz, es azert lehessen furodni is meg egyebek. ha ezek megvannak, akkor be kell kltozni, es amit megsporoltok azon hogy nincs lakber, abbol aprankent csinalgatni a hazat tovabb, ami hianyzik. 25000 alatt nincs lakber mar sehol ha csak ennyit szamolok az is evi 300000 forint az mar egy komplett furdoszoba.
Örülök neki,hogy sikerült. Elég baj az,hogy szükség van a hitelre....
Na most az újdonság,hogy "hülye aki saját lakást akar"
Értsd:bérlakásprogram...
sziasztok!
remélem tud valaki segíteni!úgy tűnik,hogy alulértékeltük a költségvetést,és kevés lesz a hitel,amit felvettünk.nem tudjuk befejezni az építkezést.ilyenkor ad még a bank,lehet az eredeti szerződést módosítani,vagy új feltételekkel kell kötni?mennyi időbe telhet ez?légyszi írjon,aki már járt hasonló helyzetben,vagy tudja,mi a teendő!
További ajánlott fórumok:
- Akkor ha most szeretnék lakáshitelt felvenni ráfáztam a gazdasági káosz miatt?
- Hol kell szocpolt igényelni? (Mivel hitelt nem szeretnék rá felvenni - melyik állami szervezetet kell megkeresni?)
- Érdemes felvenni adóságrendező hitelt? Mik a tapasztalatok?
- Egy ismerősöm hitelt akar felvenni 800.000 forintot. A nyugdíja 31.000 Ft. Adnak neki. Vagyona semmi
- Érdemes az ELLA Banktól tőkehalasztásos hitelt felvenni?
- Melyik banktól érdemes hitelt felvenni?