Egy ismerősöm hitelt akar felvenni 800.000 forintot. A nyugdíja 31.000 Ft. Adnak neki. Vagyona semmi (beszélgetős fórum)
Hu! Hát ezt meg hogy következtetted ki???
Van fantáziád... :)
És merre van a mi zszinkónk? Tudja valaki? Hiszitek vagy sem, nekem hiányzik!
Az olyan jó volt, amikor a kérdéseire válaszolgattunk és mindig újabbakat tett fel, de akkora marhaságokat, hogy csak úgy zengett.. :)
Csak nyugodtan ugráljon ! Volt egy jó napom. Unalmas lenne a fórum nélkülük.
Ilyen jót rég röhögtem!
Ez jó. :DDDD
Az utolsó mondatod.
Olvastam én is. Hihetetlen! És van aki komolyan veszi!! Na, ez a szomorú. Még jó, hogy én akkor nem láttam.. :)
Mókuska lehet hamarosan nem csak ugrálni, hanem repülni is fog..
csorog:-), de az alul felül. Még jó, hogy nem lát senki.
"Elég stresszes tipus. És van egy olyan problémája hogy ha felál neki, akkor tulajdonképpen nem áll fell hanem lefele lóg de jó kemény."
A kabaréba való az egész nő!!
Én két és fél éve vagyok itt. Nekem is vannak tapasztalataim. Én is kihaygtam egy kis időt, de most belevetettem magam újra.
Szeretek itt lenni.. :) :) Veletek.
Pár éve hoxázok (volt egy kicsi kihagyás, laptop újratelepítés, elfelejtett nick és jelszó... XD)
Szóval meg szoktam, hogy 1-2 zárt osztályról meglógott tag kóborol erre..
És mibölfizetnê?
Még lejjebb süjjedne.:-(
További ajánlott fórumok:
- Egy ismerősömnek azonnali pénzügyi segítségre lenne szüksége
- Miért olvasok rengeteg mellékhatást az oltásokkal kapcsolatbam, de egy ismerősömnek sincs semmi baja ?
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Egyik ismerősöm az újszülött babájának a Daevon Dante nevet adta. Te megtennéd ezt a gyerekeddel?
- Miért akadt ki ennyire az ismerősöm? Jogos volt részéről, hogy azóta rám se bagózik?
- Mennyire normális, ha az egyik ismerősöm heti 2-3 alkalommal velem jön haza, de soha nem akar fizetni?