Melyik banktól érdemes hitelt felvenni? (beszélgetés)
Hol biztosíték az a banknak,hogy neked egy náluk vezetett számlára pénz érkezik,vagy esetleg nyitsz egy számlát náluk ha nincs?Ezt bármikor megváltoztathatom egyik napról a másikra.Mondjuk választok egy másik bankot ahova utaltatok,vagy kitömöm a párnám a pénzemmel.
A bankok a fedezettel biztosítják be magukat,amikor hitelt veszel fel.Vagy ha már behajtanak,akkor közvetlen a munkáltatódtól vonják le a pénzt ha tudnak honnan.MI pl visszavontuk letiltottuk a megbízást a banktól a kocsi hitelünknél pár éve,mert össze vissza vonogattak.A maradékot csekken fizettük be minden hónapban,bármilyen hihetetlen is ez számodra.
Onnan gondolom kérlek, hogy a bankok azért nem bízzák a véletlenre a törlesztést. Hülyék lennének nem leinkasszálni a számláról.
Árúhitelnél persze van csekk, meg biztos volt ezelőtt is, de a mai gazadasági helyzetben kétlem, de biztos hülye vagyok. Nem azt mondtam akkor sem, hogy tudom, hanem hogy kétlem. A kettő nem ugyanaz.
Vagy ha felveszel hitelt egy banknál, akkor ugye ott számlát sem kell nyitni, és pénznek sem kell érkeznie rá. ja biztos így van
Így van.De honnét tudhatja,akinek sosem volt ilyen dolga,de okosan kijelenti,hogy ilyen nincs?:)))
A fizetési módot mindenki maga válassza meg,ez így is volt,és most is így van.
Őszintén? Egytől sem...
Amikor 16 évre visszamenőleg is hitelszerződést módosít... A mostaninak fizetek havi 100,-Ft számlavezetési díjat... De az hivatalosan nem bank, hanem takarékszövetkezet... Azért nem mindegy...
Azért az furcsa lenne, hogy a bank ad hitelt, és csekken fizeted a törlesztést. Ilyent még nem hallotam, és nincs is.
Amúgy a CIb bankot ajánlják, nekem nincs tapasztalatom velük, sőt hitelekről sem, mert nekem nincs hitelem.
Igazad van,és még ilyen a K&H is.Sőt,talán még az OTP-nél is aljasabbak.Hazudnak becsapnak gátlástalanul,és igyekeznek ezt úgy tenni,hogy nyoma ne legyen.A K&H még a hivatalos levélre sem válaszol.Egy ismerősömék már teljesen ki vannak tőlük,rohadt egy banda.Az Erste-nél nekünk kocsi hitelünk volt,nagyon sok problémánk volt velük.Pedig sosem volt olyan,hogy a mi hibánkból ne fizettünk volna.Ők kutyultak kevertek állandóan a fizetési megbízással,aztán még minket fenyegettek.Nem normális banda.De bárhol is vennél fel,megbízást senkinek ne adj a törlesztés rendezésére.Csakis csekken fizess!
Már ha nem megy el a kedved a hitel felvételtől.
OTP
K&H
További ajánlott fórumok:
- Akkor ha most szeretnék lakáshitelt felvenni ráfáztam a gazdasági káosz miatt?
- Hol kell szocpolt igényelni? (Mivel hitelt nem szeretnék rá felvenni - melyik állami szervezetet kell megkeresni?)
- Érdemes felvenni adóságrendező hitelt? Mik a tapasztalatok?
- Érdemes az ELLA Banktól tőkehalasztásos hitelt felvenni?
- Melyik banknál érdemes lakáshitelt felvenni jelenleg? (részletek kommentben)
- Melyik az a bank, ahol lehet felvenni kb. 2 millió forint hitelt jelzálog nélkül minimálbérre? Ha szükséges kezes, akkor neki mi a feltétel?