Eper ízű bor vagy eper ízű pezsgő? (tudásbázis)
Epermesterék 2010-ben, mikor feltették a kérdést, még sehol nem voltak ;)
Vagyis épp voltak, de nem a köztudatban.
Az idei termésük meg nem volt valami frankó, szal erősek kérdéses, milyen lett a boruk.
Eperbornak hívják. A Dunakanyarban készítik az egyik településen, sok díjat nyert különlegesség. Így keress rá!
Nem olasz, magyar :)
Inkább rendes bort vegyél, akár édes illatos (pl. valamilyen mukotályt) vagy aszút, szamorodnit.
Van annyiféle jó bor, neves pincészetekből, nem kell ezeket az ízesített lónyálakat megvenni.
A párom édesanyjának szeretnék venni.Mindig amikor valahova elhívtak,az anyja 1 deci valamit kért,ami epres ízű.Én borra tippelek,de valaki mondta,hogy pezsgőt is szoktak egy pohárral adni étteremben...Valami olasz dolog,de nem találom az étterem itallapján sem,mert olasz italok vannak felsorolva.
Tud valaki segíteni,hogy milyen epres ízű borok esetleg pezsgők vannak?Ha márkanevet mond valaki,kérem küldje privátba,hogy ne legyen reklám:)Tippeknek is örülnék,hogy hol és kb mennyiért tudnék vásárolni epres alkoholos italt.Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Három ezret nem adok ki egy kiló eperért. És nem is magyar.
- Hogyan csináljam életem első eperlekvárját?
- Mi a különbség a szamóca és az eper között? Egy kertészetben mindkettőt lehet kapni, de számomra egyik olyan mint a másik.
- Mit készithetek nagyon gyorsan eperből?
- Eper befőtt, eper tartósítás?!
- Tudja valaki, hogy eperfát lehet-e önmagában ültetni, mert nekem egy van, és nem terem.Vagy más a baj?