Tudna valaki ajánlani endokrinológust Budapesten? (tudásbázis)
Szia, én is éppen tegnap keresgéltem, (nekem meddőség miatt szükséges egy jó endokrinológus).
Oep alapon jó orvoshoz több hónap a várólista, sőt volt olyan doki akihez magán úton is februárban volt időpont , na ez az amire én nem tudok várni és nem is akarok. .. hosszas kutatás után találtam rá Dr.Balogh Illésre, sajnos az Árkádban csak januárra lett volna időpont, de az 5. kerületbe jövő péntekre kaptam időpontot. Kiváncsi leszek sok jót olvastam róla, remélem nekünk is tud majd segíteni ....az ár elég húzós ,de ha profi akkor minden pénzt megér🙂
Dr Balogh Illés. Nem tudom hol rendel manapság, de tuti meg találod a neten.
Kedves, alapos, érdeklődő.
Az egyetlen endokrinológus, aki lemért az első alkalommal. Nem mondta, hogy nem ettől van, nem ettől van, nem ettől van....
Kiderítette, azaz kivizsgálta, hogy van inzulin rezisztenciám, ismét beállította a pm. gyógyszeremet, gratulált, hogy nem vagyok elhízva:D
Én ingyen voltam nála, mert nekünk ő volt az sztk-s orvosunk egy ideig.
Magánrendelőt keresel? Nőgyógyászati, pajzsmirigy vagy egyéb problémával?
Szerintem az orvos kiválasztásánál mindenképp jó szem előtt tartani, hogy az endokrinológia mely területén tevékenykedik.
Dr Tűű dokikról én is nagyon jókat olvastam.
Dr Solymosi Tamásnál jártam is. Nagyon kedves, alapos, türelmes orvos. (Legalábbis, amikor én úgy 10 éve nála jártam, akkor az volt.) Viszont az én problémámra sajnos minden orvos ugyanazt tudja javasolni, úgyhogy felesleges magánrendelésre hordanom a pénzt.
Szia!
Nekem egy ismerős mondta, hogy a meddőségi endokrinologiaban dr. Tűű László a legjobb az egesz országban.
Allitolag nehez hozza bejutni, de nekunk két ismerosunkon is segített, ahol mar többszöri lombiknál sem jott a baba.
Személyes tapasztalatom nincs, keress rá neten, biztos vannak rola vélemények.
További ajánlott fórumok:
- Megbízható endokrinológust keresek Budapesten
- Esküvőre keresek éttermet kb 50 főre Budapesten vagy környékén, tudna valaki ajánlani?
- Tudnátok ajánlani normális endokrinologust Budapesten?
- Kitűnő reumatológust tudna valaki ajánlani Budapesten?
- Tudja valaki hogyan zajlik az allergiavizsgálat csecsemőknél, ill. Budapesten tudnátok ajánlani orvost, aki ezzel foglalkozik?
- Tudna valaki ajánlani Budapesten jó endokrinológust?