Megbízható endokrinológust keresek Budapesten (beszélgetés)
Sziasztok!
Megbízható, lelkiismeretes és megfizethető endokrinológust keresek. Tudna valaki ajánlani?
Az én doktornőm sajnos nyugdíjba ment.
Törölték, mert hirdetés volt.
De ha betegek vagyunk, gurukhoz nem megyünk! Csak KOMOLY orvosokhoz!
Itt is törölték a hozzászólást. :)
De mindenki tudja kiről van szó, ki nem dolgozik már január óta a Jánosban, mint endokrinologus a II. Belgyógyászaton.
Kistarcsai Flór Ferenc kórházból 4 éve jött el... hogy miért: "nem fűznek hozzá semmit"
Dr xyzk PhD kamu Prof cím használattal.
Sziasztok! Olyan endokrinológus (orvost) keresek,aki hisz abban, hogy a pajzsmirigy betegséget nem csak életem végéig tartó gyógyszerszedéssel csillapíthatom.
Köszi a segítségeteket!
Sziasztok.
Keresek bevált, megbízható, pajzsmiriggyel foglalkozó dokit.
Valakit ajánlanátok?
Sziasztok,
Nekem jó tapasztalataim vannak Dr. Bérczy Judit endokrinológus szakorvsossal. Engem ő kezel pajzsmirigy betegségemmel. Nagyon jó szakértő,alapos és kedves is. Az Endokrinközpontban rendel Budán. www.endokrinkozpont.hu
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Csepelhez melyik kórház tartozik amelyikben van endokrinológus szakrendelés? Vagy egyáltalán hol van a környéken.
A János kórházba kaptam beutalót, de onnan elküldtek, mondván hogy nem oda tartozom, a körzeti orvosomnak tudnia kéne...hát akkor ezek szerint ennyire tudja mert oda adta... :(
Köszönöm.
Sziasztok!
Én is endokrinológust keresek!
Nem pajzsmirigy beteg vagyok, hanem Cushing-szindróma, ACTH.(mellékvese, vagy agyalapimirigy)
Légyszi írjatok olyan orvost aki segítőkész és foglalkozik a beteggel!
Magánt nem igen tudom kifizetni! (de ha csak olyan van jó, akkor vhogy megoldom!)
SEGÍTSETEK légy szíves!
Köszi :)
Budapest környékén szeretnék Anyukámnak. Sürgősen kellene műteni és így ahová elküldték ott csak október 12.ére kapott még ígyis időpontot ! Ráadásul neki már egyszer műtötték és most ugyanazon a helyen kinőtt kettő göb:(
Köszönöm aranyosak vagytok:)
Sziasztok mindenki!
Segítségeteket szeretném kérni! Kérdésem a következő lenne.
Valaki nem tud esetlek egy megbízható precíz endokrinológust? Lehet magán orvos is! Válaszokat köszönöm:)
Szia!
Megírnád nekem is?
Előre is köszi
Szia,
Én Bp-en ismerek egyet, én csak hozzá járok, és benne bízom. Már 8.éve csak ő a nőgyógyászom. Szerintem ő a legjobb. Ha érdekel írj egy mail-t, és átadom a nevet, telefonszámot. Ide azért nem akarom bemásolni.
Nagy segítség lenne ha valaki tudna nekem egy ajánlani egy jó szakembert, kihez érdemes elmenni!
Milyen tapasztalatok vannak ezzel kapcsolatban?
Persze!
Vérvételnél HTSH-t néznek első körben, ha ez magasabb a normálnál, alul működés lehetséges, ha alacsonyabb, akkor pedig túlműködés!
Köszönöm lányok! :)
Igazság szerint nálam komoly baj nincs (kopp-kopp). 24. héten járunk Babóval, és a HTSH-m -hiába a gyógyszer-nem akar beállni...
5,31 4,33 5,61
Ezek voltak az eddigi vérvétel eredmények. És nem értem, hogy ha gyógyszert szedek, miért nem rendeződik.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki gyors, megbízható laptopszervízt Budapesten?
- Tudnátok ajánlani normális endokrinologust Budapesten?
- Fogamzásgátlót szeretnék íratni (18 vagyok) és megbízható, lelkiismeretes dokit keresek Budapesten, ajánlanál?
- Korrekt, megbízható, olcsó hűtőszerelőt keresek Budapesten...van tippetek?
- Autószerelőt keresek Budapesten, aki nem vágja át az ügyfeleket, megbízható. Tud valaki segíteni?
- Sürgősen keresek egy megbízható, jó sebész orvost! Ismer valaki saját tapasztalatból Budapesten vagy Budapesthez közel?