Fogamzásgátlót szeretnék íratni (18 vagyok) és megbízható, lelkiismeretes dokit keresek Budapesten, ajánlanál? (tudásbázis)
13. triniti94 (válaszként erre: 10. - Patapucs)
2013. ápr. 10. 22:09
kb mennyi időre előre kaphatok időpontot? 30.án(kedden) kellene megjönnie.de tuti késni fog szokásához híven és 29.éig el kéne intézni a gyógyszert+a rákszűrést
12. kszb (válaszként erre: 6. - Triniti94)
2013. ápr. 10. 12:44
azért a nőgyógyásznak mindent mondj el abból, amit itt leírtál! Kivéve, h hízási célzattal akarod a gyógyszert :) Az iylesmit nme szokták kedvelni, lévén, h valóban más- és más a szervezetünk, másképpen is reagálunk rá, illetve ezek a gyógyszerek nme hízó, vagy fogyókúrás célzattal kerülnek piacra. Az egy másik történet, h ettől függetlenül mindkét dolog lehet mellékhatása.
11. kszb (válaszként erre: 2. - Triniti94)
2013. ápr. 10. 12:40
ha jó a 7-es és a 173-as vonala, akkor én ajánlom neked a Fehérvári úti szakrendelőben (XI. ker.) dr Balogh Tibort! Hozzá járok, és maximálisan meg vagyok vele elégedve!
10. patapucs (válaszként erre: 9. - Triniti94)
2013. ápr. 10. 08:52
Sajna nálunk is hasonló a helyzet... .-((
Vidd, mert én csak egyszer voltam az SZTK-ban és akkor kérték.
9. triniti94
2013. ápr. 10. 08:37
Azt is csináltatni akarok mert a családban anyai és apai ágról is volt már rák és aggódom h örökölhettem a hajlamot.Januári véreredményt is vigyem majd?
8. patapucs (válaszként erre: 6. - Triniti94)
2013. ápr. 10. 08:24
Értem.
Én nem híztam a gyógyszertő., de orvosi utasításra kezdtem szedni 16 évesen szintén menses gond miatt.
Szerintem egyébként nem a gyógyszer hízlat, csak étvágyat csinál. Szerintem anyud is ezért hízott. :-)
Azt az orvost nem ismerem. Az én dokimnak már csak magán rendelése van dr. Lőrincz István. Gyógybogyót viszont csak úgy írnak -tudtommal-, ha van egy évnél nem régebbi rákszűrés eredményed.
7. triniti94
2013. ápr. 10. 08:17
Rosszul irtam a neved.bocsi patapucs:)
6. triniti94
2013. ápr. 10. 08:14
4Éve menstruálok de sose volt rendszeres és majd meghalok a fájdalomtól már előtte 3nappal,legutoljára 3hetet késett+télen-nyáron egyaránt kimarad 1-1hónap azon kívül h a 28napos ciklusom átlagosan 35-38napos,már amikor a várt időben jön meg.de már volt rá példa h 2hónap kimaradt...2éve vagyok együtt barátommal(ő már kijelentette h hiába szedném akkor sem mond le a gumiról még pár hónapig) és 1x kellett a 72órás is,aminek annyi lett a következménye h egy ideig szó szerint ömlött belőlem,jobban mint előtte(1tampon+1vastag betét nem volt elég 20percig).Bevallom,erre nem vagyok büszke de már nem tudom visszacsinálni:) A gyermeknőgyógyászaton azt mondta a doki kb 1,5éve h addig nem is fog normálisan megjönni amíg nem leszek több mint 42kiló és elég nehéz híznom,elsősorban ezért szedném.Szóval nálam nem a hormonokkal van a baj hanem a súlyommal.Egyébként anyum is éveken keresztül szedte és annyi mellékhatása volt h felszedett 10kilót,de tudom most azt írnátok h mindenki más és másképp reagál a gyógyszerre:) Tehát nálam csak az a fontos h olyan orvoshoz menjek akiben megbízhatok,ha már anyum nem nyitott arra h eljöjjön velem(főleg h 15éves koromban sem volt az).Patapapucs,köszönöm a válaszodat,egy próbát megér.bár először Dr Dobos Györgyön gondolkodtam:)
5. patapucs (válaszként erre: 4. - Zebracsikó)
2013. ápr. 10. 06:59
Volt rossz tapasztalatod?
A mi családunkban senkinél sem okozott eddig problémát.
4. zebracsikó (válaszként erre: 1. - Triniti94)
2013. ápr. 10. 06:53
Alaposan gondold meg, hogy belepiszkálsz-e a hormonrendszered, központi idegrendszered működésébe antibébi tablettával! Mindenkiben olyan kép él ezekről a tablettákról, mint a TicTacról vagy a C-vitaminról, annyira tömegtermék lett. Én nem szedném a helyedben...
3. patapucs (válaszként erre: 2. - Triniti94)
2013. ápr. 9. 23:54
Ha.jól tudom, akkor a IV kerületi rendelőben (SZTK) is rendel dr. Halász Domonkos. Ő megbízható, rendes, lelkiismeretes fiatal, de tapasztalt doki "bácsi". Hozzá nyugodt szívvel küldelek, a családom régről ismeri.
2. triniti94
2013. ápr. 9. 23:24
elsősorban a 4.,a 15.kerületben,de még a 7/173-as busz vonala is megfelelne és csak állami finanszírozású...a Péterffy gyermeknőgyógyászatáról már vannak rossz tapasztalataim
1. triniti94
2013. ápr. 9. 23:21
SEGÍTSETEK!!!!Fogamzásgátlót szeretnék íratni(18 vagyok) és egy megbízható, lelkiismeretes dokit keresek Bp.-en.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki gyors, megbízható laptopszervízt Budapesten?
- Tud valaki jó és megbízható autósiskolát Budapesten?
- Ismertek megbízható tarot kártyás szakembert Budapesten?
- Tud valaki Budapesten a IV.kerületben (vagy közel hozzá) megbízható, emberséges, nem túl drága nőgyógyászt?
- Ki tud kismamának is megbízható, jó uszodát ajánlani Budapesten?
- Tudtok megbízható és lelkiismeretes állatorvost/állatklinikát ajánlani Budapesten a XVIII. kerületben?