Tudnátok ajánlani normális endokrinologust Budapesten? (tudásbázis)
Szintén Surányi doktort ajánlom.Jártam hozzá endokrinológiára,nagyon profi,érti a dolgát.
Tudom ajánlani az én dokimat, Dr. Surányi Tibort
[link]
Nagyon szépen köszönöm Lányok!
PCOS- vagy? Csak is Tűű doktor a Mensmentisben Budapesten. Óriási siker rátával dolgozik.
Ő egyben nagyon jó nőgyógyász is, a Péterfyben szülész.
Ha nincs éppen szabin, akkor nem kell sokat várni rá.
A saját mobilja.
Egyépként ez a telefonszám az Ö mobilja vagy a rendelöjé? Holnap telefonálnék is.
Sokat kell várni nála,hogy kapjak idöpontott?
Vele dolgozol?
Remélem tud nekem segiteni,már kezdek kikészülni,hogy nem lehet többé gyermekem :(
Esetleg letudnád ini mennyiért dolgozik?
Megtudnád nekem mondani hol rendel?
Köszönöm szépen!
Bocsi, hogy elragadtattam magam!
Nem azt mondtam, hogy fogyasszon le, csak mérges vagyok, mert tulképpen nem is kellett volna a depo. Meg sem vizsgált csak nyomatta a szurit. Mindegy nem fogok veled vitatkozni. A lényeg, hogy van talán más is rajta kívül aki kicsit máshogy gondolkodik a témában.
Őt én is jó szívvel tudom ajánlani, én is hozzá járok, és dolgozunk is együtt, szakmailag és emberileg is maximálisan megbízható.
Egy endokrinológus nem fog téged lefogyasztani(nem rá kell mutogatni)..ahhoz neked kell tenned.
Dr. Hajnáczky Károly
30-991 7993
Persze nyilván Te így érzel iránta, mert megmentette az életedet. Engem meg kb. tönkretett azóta is dagadt vagyok. Soha többé nem csinálnám végig a depo kezelést pl. Én nem adtam soha pénzt. Kb. 3*2 percet voltam bennt a szuriért.
ja és sosem volt pénzéhes mint a többi.
úgy hogy ennek függvényébe tőlem olyan hangulatember lehet amilyen csak akar.. Ha jó napja van eljópofizunk, ha rossz akkor meg gyorsan lerendezem.
Nagyon nehéz normális dokit találni :((
Nekem meg megmentette az én életemet:)
Nem állat, csak hangulat és szólimondó ember ember, aki nagyon tud.
Nem hiszem, hogy a Szendey-n kívül nincs más. Milyen ország ez? Nekem endom van úgyhogy volt hozzá szerencsém.
Dr.Szendey György-de szerintem ő már full tele van és nem fogad uj beteget.
Kétségbe vagyok már esve! Nem találok dokit aki hamar tudna fogadni!:((
Pcos gyanus vagyok,és szeretném hogyha minnél elöbb kezelnének! Nagyon vágyom már kistesóra!!!
További ajánlott fórumok: