Nyíregyházán endokrinológust tudnátok ajánlani? Akár Magánrendelésen is! (tudásbázis)
Valaki meg tudná nekem adni Dr Mészáros Judit endokrinológus telefonszámát!
Előre is köszönöm szépen!
Sziasztok!
Mi is 2,5 éve várjuk a babánkat. Nekem is IR-m van, amit a nőgyógyász állapított meg. Nekem sem voltak csak 3-4 havonta vérzéseim. Nyáron volt egy terhességem, ami elhalt, ezért missed ab lett a vége. Ezután elmentünk endokrin dokihoz, aki pajzsmirigy alulműködést is diagnosztizált.
Tavaly én is szedtem metet, amit ápr-ban abbahagytam, mert sokat fogytam és nagyon legyengültem. Most szept. óta újra szedem és eddig nem volt semmi gondom velem.
Most kíváncsi a doki, hogy mit mond egy másik endokrin doki a leleteimre, ezért javasolta Csóka doktort.
Kérdezz rá, nem lehet-e, hogy az inzulinoddal sincs valami rendben. Az nem ugyanaz, mint a cukor, és van egy betegség, az a neve, hogy inzulinrezisztenica, és bizony amiatt sem szokott jönni a babó.
Szorítok neked!!! Remélem jön a babó hamarosan!
Én, mint nőgyógyászhoz járok hozzá, ő a "fogadott orvosom".
Két babát elveszítettünk. Ő kivizsgáltatott, meg lett a baj, aztán újra állapotos lettem, de a harmadik babát is elveszítettük 20 hetesen, beteg volt. Senki nem tehetett róla, nem "olyan jellegű" betegsége volt.:(
Szóval Csókához járok már.....vagy 8 éve. Nagyon meg vagyok vele elégedve, mint orvossal, mint emberrel. Most is fogok menni hozzá majd 7.-én.Remélem addigra már tudni fogom, hogy baba van a pocakomban ismét.
És nálad mi a gond?
Köszi az infókat!
Én is tegnap voltam Pószhoz, csak a kórházban. :)
Szia! Mármint Csókához??
Én nem Nyíregyházán járok hozzá, hanem egy másik kórházban is van rendelése és ott járok hozzá.
De nem, nem kell rá sokat várni. A magánrendelésén nem tudom, hogy mennyit kell várni rá. :)
Szia
én Dr Leövey Tiborhoz járok magánban 6000ft ot fizetek . Alulmüködésem van. Nagyon jól beállitotta a gyógyszert csak ajánlani tudom. A szent istván utcán rendel.
Már meg is írta. dr. Mészáros Judit kezelte. Állítólag ő nagyon jó - ezt írta.
Remélem tudtam segíteni.
nincs mit, de van egy barátnőm, ő pajzsmirigy beteg, megkérdezem még őt is, hogy ő kihez jár.
Akit te mondasz, őt nem ismerem.
Akit én ajánlottam, neki van magánrendelése és azt hiszem, hogy a kórházban is rendel.
Én dr. Csóka Miklóst ajánlom, nőgyógyász-endokrinológus.
Én csak ajánlani tudom!!
További ajánlott fórumok:
- A zalaegerszegi endokrinológiával kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Van a városban esetleg ilyen magánrendelés?
- Járt már vki Nyíregyházán Dr. Leövey Tibor vagy Dr.Szőke József endokrinológiai magánrendelésén?
- Dunaújváros környékén keresek belgyógyász, endokrinológust, akinek van magánrendelése. Segítenétek?
- Ajánlanátok nekem endokrinológust, inkább magánrendelést, elsősorban Egerben vagy Gyöngyösön?
- Dr.Molnár Balázs nyíregyházi nőgyógyász elérhetőségét tudja valaki, hol van a magánrendelője?
- Ajánlanál Nyíregyházán nőgyógyászati magánrendelést?