A zalaegerszegi endokrinológiával kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Van a városban esetleg ilyen magánrendelés? (tudásbázis kérdés)
Szuper endokrinológusom van Bp.-en, de muszáj találnom Zeg-en olyan dokit, aki a laborban meg tudja rendelni a vérvételt, ami alapján nem csak a TSH-t, hanem a T3-at, T4-et is nézik. A házidoki azt mondta, hogy ha helyreáll a TSH, neki már nem nézik meg, hiába kéri.
Bp.-re ingázni meg nem tudok, még havonta sem, mert van egy 3 éves és egy 10 hónapos fiam, a kicsi még szopik. Nem tudom őket itthon hagyni olyan hosszú időre.
Szóval itt Zeg-en kéne a vérvétel, aztán az eredményt már a bp.-i dokimmal meg tudom beszélni.
Ha Bp-ről jöttél, akkor inkább ajánlok egy pesti endokrinológiát :) Mensmentis-nek hívják a klinikát (azt hiszem klinika, vagy egészségcentrum? mindegy). Neten keress rá, ha nem megy, beütöm a linket.
Na ott aztán tényleg mindenre kivizsgálnak, és nem csak egy betegségre figyelnek oda, hanem átfogóan. Én még nem jutottam el odáig, de tervbe van. Amúgy nagyon sok jót hallodtam róluk.
Zeg-i endokrinológiától ne várj nagy csodát, 10 perc alatt lezavarják a vizsgálatot.. maszekba én is elmennék, de nem tudok senki olyat.. a belgyógyász meg nem minden esetben ért az endokrinológiai részhez.
Köszönöm szépen az infót. Van beutalóm, ma időpontot is próbáltam kérni, május 14-re kaptam elvileg.
Az a nagy problémám, hogy pár hete költöztünk Zeg-re Bp.-ről, már december eleje óta szedem a Propycilt, most gyakrolatilag ellenőrizetlenül, ráadásul szoptatás mellett. Jó lett volna, ha valaki korábban tud velem foglalkozni, mint május közepe. Az még 3 hosszú hónap, lehet, hogy addig a gyógyszer adagomon már bőven változtatni kellene...
Ezért kérdeztem a magánrendelést, hátha hamarabb bejutok oda. A neten én is kerestem, eredménytelenül.
Ha van még ötlet esetleg, szívesen fogadom.
A kórházban van endokrinológiai szakrendelés, csak az a baj, hogy oda nagyon nehéz időpontot kapni, mert nagyon sok a beteg. Általában minden nap délután 14 óra 14.30 után érdemes telózni, mert délelőtt rendelés van és nem fogják felvenni a telefont. A telefonszámuk: 92/507-518
Ha van már időpontod, akkor (amikor mész) sorszámot kell húzni, vagy az asszisztnesnő ad sorszámot.. megmondod hányra van időpontod..
Szerintem, ha holnap felhívod őket, májusra sikerül időpontot adniuk :((
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyházán endokrinológust tudnátok ajánlani? Akár Magánrendelésen is!
- Járt már vki Nyíregyházán Dr. Leövey Tibor vagy Dr.Szőke József endokrinológiai magánrendelésén?
- Győrben magánrendel Dr. Szalay László nőgyógyász. Vélemény, tapasztalat vele kapcsolatosan?
- Dunaújváros környékén keresek belgyógyász, endokrinológust, akinek van magánrendelése. Segítenétek?
- Dr. Husz Sándor bőrgyógyászt nem tudom elérni telefonon magánrendeléssel kapcsolatban. Odamenjek a mai rendelési időben csak úgy?
- Ajánlanátok nekem endokrinológust, inkább magánrendelést, elsősorban Egerben vagy Gyöngyösön?