Esküvőre keresek éttermet kb 50 főre Budapesten vagy környékén, tudna valaki ajánlani? (tudásbázis kérdés)
Én a Hemingway éttermet ajánlanám, az egyik barátom esküvőjén egyszerűen csodálatos volt a tóparton üldögélni egy kellemes, zenés nyári estén!
Galéria menüpontot nézd meg.
Szia! Én ezt a kettőt tudnám ajánlani: [link]
itt esküvői menü is van leírva a honapon, de lehet külön menüt is megbeszélni, és itt +3000 vagy 3500 a korlátlan italfogyasztás személyenként.
A másik a Green Corner Pub
(A Green Corneresekkel elég jól lehet alkudozni, és elég olcsó is, ha jól megbeszéled velük-> korlátlan italfogyasztás is lehet + menü, és egy főre olyan 7-8000 lehet kb.)
Györgyikém.
Már lassan örülünk,örülnek az emberek, ha egyik hónapról a másik hónapra meg tudnak élni, sajna.:(
Itt ennyi drágám, vagyis májusban még annyi volt 7500.-/fő, sör,bor,üditő ingyen volt a barátnöméknél.
Én csak azt tudom mondani, amit hallottam.
Még úgy is van időtök szétnézni,érdeklödni, az nem kerül pénzbe. :)
Remélem sikerül valami jó helyet találnotok.
rendben.
Tudok küldeni menüsort is, és tényleg szinte potom pénzért csinálnak minőséget . Mi is oda szervezzük jövőre pont emiatt. sokszor ettem ott én is, kifogástalan a minőség.
szia Györgyi.
Csepelen van egy nagyon hangulatos, a barátnémék májusban tartották ott.
7500.- volt fejenként a kaja, a sör, bor és az üditő ingyen.
Ha gondolod a telcsi számát is megkeresem neked.
Szivesenn ajánlom neked Budapesten a Gombás éttermet eskűvők megszervezését is válalják és elég türhető árakkal dolgoznak Várom privát leveledet ha gondold
További internet címeink: www.eszemiszom.hu
Rendezvényszervezők: Ifj. Gombás András
06-70-585-6868
Id. Gombás András
06-30-515-4391
Gombás Étterem
Cím: 1181 Budapest, Dobozi u. 70.
Asztalfoglalás: 06-1-291-1789
Sikered ügyintézést és jó mulatást kivánok ha ezt az ééttermet választzjátok esküvőtők szinhelyrként
Zenei szolgáltatás: Hangulat Duo
További ajánlott fórumok:
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)
- Tudtok mondani körmöst Budapesten az Oktogon környékén?
- Szeretem a szép ruhákat. Hol lehet igazán szép anyagokat kapni Budapesten vagy környékén?
- Tudtok ajánlani korrekt fodrászt Budapesten vagy környékén?
- Tudja valaki, hogy lehet-e még parkolni Budapesten a Városligetben, a Vidámpark környékén?
- Ismertek olyan éttermet ahová kutyákkal is be lehet menni? Lehetőleg Budapesten és környékén.