Tudja valaki, hogy lehet-e még parkolni Budapesten a Városligetben, a Vidámpark környékén? (tudásbázis kérdés)
VAn olyan rész, ahol lehet(ne),de mi nem találtunk az Állatkertnél (Vidámpark) sajnos:((
Rengetegen vannak hétvégén mindig...
értem.
drukkolok nektek, hogy találjatok szabad helyet valahol a közelben!
de egyáltalán ki lehet jönni a vidámparkból ha már egyszer bementél? (úgy értem anélkül hogy megint jegyet kellene venni)
mert ha nem, akkor gyakorlatilag mindegy hol parkolsz, úgysem tudsz visszamenni kajáért a kocsihoz...
nem tudom mit esznek a gyerekek, de szerintem ha viszel fejenként 2 szendvicset az azért nem annyira nagy súly, ott meg úgyis fog kelleni gondolom nekik fagyi/vattacukor vagy ilyesmi.
az állatkerti utat nem szokták lezárni, ott lehet parkolni, csak mint mondom nem igazán esélyes, főleg hétvégén, amikor is ugye tömve van minden létesítmény ott a környéken. (de ha szerencsés vagy parkoló-keresés ügyben, akkor nyert ügyed van:)))
ezt azért előre nehezen lehet kiszámolni...
bent a ligetben is van ám parkolóhely, a kós károly sétányon. csak azt néha lezárják hétvégére, meg ugye ott is sokan szoktak lenni, tehát nem igazán esélyes, hogy az ember szabad helyet talál.
de nyilván a park nagy részén nem lehet parkolni, ettől park.
(de azért körben a szélén végig vannak parkolók, az állatkert-vidámpark-cirkusz környékén is végig, csak ott is az a gond hogy nem szokott hely lenni)
én mindig a felvonulási téren állok meg ha a városligetbe megyek
a felvonulási téren mindig van szabad hely, ott tutira lehet.
az állatkerti úton is végig, csak az ott általában tele van mindig (szóval oda nagy szerencse kell)
További ajánlott fórumok:
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)
- Járt e valaki a közelmúltban Budapesten a Vidámparkban?
- Esküvőre keresek éttermet kb 50 főre Budapesten vagy környékén, tudna valaki ajánlani?
- Tudtok mondani körmöst Budapesten az Oktogon környékén?
- Működik még a vidámpark Budapesten?
- Tudtok ajánlani korrekt fodrászt Budapesten vagy környékén?