Járt e valaki a közelmúltban Budapesten a Vidámparkban? (tudásbázis)
Találtam néhány fórumot, így okosabb lettem a témában, mint 1 órája...
Tehát:
A rendes napi karszalaggal (4200 FT) be lehet menni a kis vidámparkba is.
Van külön kis vidámparkos karszalag (1500 ft), ez csak oda jó, a nagy játékokra nem.
És nem kell minden új játékért fizetni. Talán csak ezért: Gyroscope.
Mi mostanában megyünk. Olvastam, hogy lebontották a Loping start, a vadvizi utazást, elvittél a Titanicot..
Szóval a legjobb játlékokat...
Az új játékok pedig 500 ft, illetve 300 ft/ kör
A kis vidámparkban külön kell fizetni 1500 ft-ot/ főnek. A kéréd az, hogy azt a 4200 ft-os belépőn túl, mert bekíséred a gyereket???? Vagy külön be lehet menni csak a kis vidámparkba?
Lassan nem látom értelmét menni!
Tiszta időutazás. 1980-ba.
Szánalmas, kiábrándító "élmény" volt.
Mi az állatkertben voltunk tegnap,és bizony,több-mint egy tizest otthagytunk.Lányom nemrég töltötte be a 2 évet,így már neki is kellett jegyet váltani.Egy fél decis ásványvíz 300 forint volt.Kíváncsi lennék,mennyi lehet egy ugyanekkora üdítő?
Mondjuk,mi általában viszünk magunkkal kaját,innivalót,meg kávét termoszban.Így olcsóbban jön ki.Ha gyalogosan megyünk,akkor nem tudunk annyit cipelni-és akkor bizony jobban ki kell nyitni a pénztárcát.....
vidampark.hu oldalon minden infót megtalálsz:)
(a legfrissebbeket is)
Sziasztok!
mostanában volt valaki a vidámparkban? Én 7 éve nem voltam. Azt akarom megkérdezni,h mennyi a belépő és azzal mire lehet felülni? Vagy azért külön fizetni kell? Régen jegyet kellett venni bent....
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a tájékoztatást és az élménybeszámolót!
Szeptember 3-án mi is megyünk VÉGRE! Hurrá!!!
Két hete voltunk.Nagyon szuper.
3900 forint a felnőtt jegy,és 2500 a gyermeknek-100 centi magasságtól.Hétköznapra ennyi.
Hétvégén a gyermekjegy 2900 forint.
Nagyon megéri,mert szinte mindenre fel lehet ülni korlátlanul.
Szeptemberben még elmegyünk a fiammal.
Már nagyon megjött a kedvem nekem is.
Holnap,ha szép idő lesz-elmegyünk a fiammal.
Úgyis unja magát itthon szegénykém.
ehhez még annyit, hogy nem tépős!!! hanem karszalag felmutatós, így tényleg annyira ülsz fel amennyire akarsz. mi hétfőn voltunk, és nyári szünet lévén mégsem voltak sokan!!
és tényleg, ahogy a 4 éves gyerek talál magának megfelelőt, ugy a 40 éves is!!! csak ajánlani tudom
Igen voltam, nagyon jó volt:D
Barátnőmmel mentem és nincs jogsim még, ezért maradt a busz, de számomra ez így jobb mintha autóval mentem volna:)
Igen,vidékről jobb autóval bejönni,mint buszozgatni.
Hétköznap jobban lehet parkolni.
Most azt beszéltük a párommal,hogy kocsival megyünk,és ha nem kapunk helyet,akkor kicsit távolabb leparkolunk,és besétálunk.
No ezt a parkolóhelyet jó, hogy írtad,köszi, de sajnos csak autóval lenne nekünk praktikus vidékről. A BKV kissé húzós lenne. Aug. végét beszéltünk mi is és hétköznapot... Már alig várom!!!! Nem bántam vlna, ha még ebben a hónapban sikrül eljutni....
No de majd augusztusban!!!!!
Mi szeptemberben voltunk,egy pénteki napon.
Nem szeretem,ha sokan vannak.
Mivel már az iskola megkezdődött,kevesen voltak,nem kellett várakozni a játékokra.
Hétvégén majdnem mindig tömeg van,ha szép az idő.
Hamarosan újra megyünk,a fiam rágja a fülemet.
Mi BKV-val megyünk,mert nem mindig van parkolóhely.
Én is épp most tervezem, hogy mikor menjünk meg mivel...
Ki akarom számolni, hogy autóval vagy vonattal és BKV.vel járnánk e jobban.
Ti hétvégén vagy hétköznap voltatok?
További ajánlott fórumok:
- Működik még a vidámpark Budapesten?
- Tudja valaki, hogy lehet-e még parkolni Budapesten a Városligetben, a Vidámpark környékén?
- Járt már valaki csípő/has/koponya ultrahangon a Bólyai utcában Budapesten?
- Tud valaki Budapesten vagy a környékén jó gyermek fogszabályozásban jártas orvost vagy klinikát?
- SOS családjogban jártas ügyvédet keresek Budapesten! Tud valaki ajánlani?
- Meddig lehet még látogatni a Vidámparkot Budapesten?