Szeretem a szép ruhákat. Hol lehet igazán szép anyagokat kapni Budapesten vagy környékén? (tudásbázis kérdés)
Köszi szépen,kedves vagy!:)
Bár én nem látom a tiedet,de biztos vagyok benne,hogy ő is nagyon aranyos!
Na,ettől én is frászt kapok,hogy a legtöbb kislányruhát rózsaszínben gyártják.Én sem vagyok az a "rózsaszín-lady",és a lányomat sem szeretném annak nevelni,de ha az ember megvesz 2-3 rózsaszín cuccot,mert nem kap más színben,akkor már kénytelen a többit is hozzá vásárolni,hogy passzoljanak.
A kisfiús anyukáktól mindig azt hallom,hogy sokkal nagyobb választék van kislány-ruhákból.Hááát,én nem ezt tapasztalom.
A barnát én is szeretem,kis rózsaszín virágokkal vagy pici csipkével kombinálva:)))
Azért még azt megjegyezném,hogy szerintem pár év múlva már nem mi döntjük el,hogy mit adunk rájuk:))) Az én lányom néha már most is beleszól,hogy mit szeretne felvenni!Mindig szoknyát akar!:)))
keleti pu. felüljáró alatti sarok...
rengeteg anyag van
4-6-os villamos vonala Blaha és a Pesti hídfő közötti szakaszán rengeteg helyen van sűrűn vannak akciók.
Nagyon edes kislanyod van :)
(adatlapodon lattam)
Kislany, aki egyelore kenytelen nem csupa rozsaszinben "jarni", mert anyukaja kivan tole, hogy az a nezet, hogy ha kislany, akkor rozsaszin, ha kisfiu, akkor meg az osszes tobbi szin... ugyhogy en adok ra sotetbarnatol kezdve keket is, ha meg megkerdezik, hogy hany eves a kisfiad, akkor persze kiborulok... de lesz nemsoka fulbevaloja, es remelem nem lesz tobb ilyen kerdes. :)
Felreertes ne essek, nem akarok en fiut nevelni belole, de en is hordok ilyen szineket, es lehet nagyonis noies egy barnaba oltozott noci is :)
(de azert ma rozsaszinben volt :)))
Megnéztem a honlapjukat,jó kis cuccok.
A gyerekrucik is nagyon vagányak,és simán megvarrhatók.Az biztos,hogy sokkal olcsóbban ki lehet hozni.
Kisfiad van vagy kislányod?
Ha voltal mar a Prom...dban, akkor nagyjabol mar ismered az izlesemet: nem szeretem a nagyon csicsat, de egy kis horgolt csipke, vagy fodor johet, khaki, barna, beige, doglott rozsaszin stb. mintas, tobbfele mintas hasonlo arnyalatban egymas mellett - hat nagyjabol ilyen ruhak, es tunikakat, szoknyakat, nadragokat varrtam, mostanaban nincs tul sok idom, de veszem a burdakat renduletlenul, es megint neki akarok vagni, ha kisbabo enged majd a varrogephez ulni :)
Neki is szeretnek majd szepeket varrni, mint anyukam nekem regen.
A Zaraban is nagyon szep gyerekruhakat lattam, ugy megvarrnam oket tizedannyibol... :)
Én csak egyszer voltam a Máthéban,még a nyáron,de akkor elég nagy választék volt.Bár,ami szép volt,annak az ára is megvolt rendesen.
Textilandia nálunk is volt régebben,de itt is megszűnt:( Kár,mert ott tényleg nagyon jó anyagokat lehetett kifogni,főleg az elején.
Attól is függ,hogy milyen típusú anyagokat keresel.Miket szoktál varrni?
Koszi, a Mathet en is ismerem, tenyleg ki lehet fogni egy-ket szep anyagot, de nem tul nagy ott sem a kinalat.
Amugy kivagtak a topikcimembol a lenyeget: szeretek varrni... na mindegy...
Máthé textil,Eurotextil
Címüket megtalálod a neten.Utóbbinak,azt hiszem online üzlete is van.
Koszi szepen. Nagy nehezen bejott az oldal :)
Szoktam arra jarni, megnezem oket szemelyesen legkozelebb.
Szia!
Én itt szoktam vásárolni
De szerintem menjél el személyesen, mert ide nem rakják fel az összes anyagukat.
További ajánlott fórumok:
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)
- Esküvőre keresek éttermet kb 50 főre Budapesten vagy környékén, tudna valaki ajánlani?
- Tudtok mondani körmöst Budapesten az Oktogon környékén?
- Tudtok ajánlani korrekt fodrászt Budapesten vagy környékén?
- Tudja valaki, hogy lehet-e még parkolni Budapesten a Városligetben, a Vidámpark környékén?
- Ismertek olyan éttermet ahová kutyákkal is be lehet menni? Lehetőleg Budapesten és környékén.