Ismertek olyan éttermet ahová kutyákkal is be lehet menni? Lehetőleg Budapesten és környékén. (tudásbázis kérdés)
szerintem a kerthelyiségekbe beengedik a kutyákat.
Balatonon (Füreden, parton) az étterembe is beengedik (persze, amíg nem okoz gondot :))
Szeretem Szentendrét... :)
Megkérdezem az ottani ismerősömet, hogy mit tud erről a helyről. Köszi az infót!
Még egyet találtam Szentendrén - úgy látszik Szentendre a kutyák városa! :)
A Főtéren balra van egy kerthelyiséges kávézó, oda belülre is be lehet vinni a kutyust.
Pastrami.
www.pastrami.hu
Nézd meg a Pet.site oldalt. Azon belül a westh highland white terrier (westie) fórumot.
Ott van ilyen topic.
- kipróbált kutyás szálláshelyek
- éttermek
Lehet válogatni.
Köszönöm a válaszokat, megnézem ezeket az éttermeket.
Szerelő:
Tudom, hogy nem való a kutya étterembe, de talán van olyan ahol megengedik a kerthelyiségben, vagy esetleg egy különteremben...
Ráadásul többen is mennénk, lenne vagy 4-5 kutya. :)
Mindegyik bichon (tehát kistermetű, nem hullik a szőre, szagtalan) és jólnevelt kis kutyusok.
Hátha...
Ahol az esküvőnk volt,annak van egy terasza,és oda felmehetnek a blökik is szerintem.
Dunakeszin van a horányi révnél.
Van itt Keszin még egy másik is a Liget utca 1. szám alatt,ahol van egy egész nagy kerthelység.
Látom nem nagyon válaszol senki, én is kíváncsi lettem volna, van-e ilyen. Valószínüleg nincs.
Talán mert kutya nem való étterembe.
Akkor látnám létjogosultságát, ha minden vendég kutyás. Ha nem így van, a nem kutyásokat zavarhatja.
További ajánlott fórumok:
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)
- Esküvőre keresek éttermet kb 50 főre Budapesten vagy környékén, tudna valaki ajánlani?
- Tudtok mondani körmöst Budapesten az Oktogon környékén?
- Szeretem a szép ruhákat. Hol lehet igazán szép anyagokat kapni Budapesten vagy környékén?
- Tudtok ajánlani korrekt fodrászt Budapesten vagy környékén?
- Pajzsmirigy-műtétem lesz, jó sebészt keresek lehetőleg Budapesten, ajánlanátok?