Első születésnapra... (beszélgetés)
Igen, én is így gondoltam... :-)
Köszönöm szépen!!!
Ezek nagyon aranyos dolgok!!!
Jövőre meg már találsz neki valót az alábbi oldalakon!
Jó ünneplést nektek!:-)
Sziasztok, ha még olvastok... :-)
Férjemmel úgy döntöttünk, hogy több apró programot, élményt adunk a kis Vandánknak... :-)
Mivel kap egy triciklit, így elmegyünk azt kipróbálni a Hősök terére... :-) Ott sétálgatunk egyet a Vajdahunyad Váránál, miközben tologatjuk Őt a triciklivel. :-) Ez már tuti maga lesz az élmény neki.
Ha lesz kedvünk, meglátogatjuk az állatokat.
Van egy klassz játszótér a Szabadság hegyen, elvisszük oda hintázni, mert azt imádja nagyon.
Ebédelünk valahol egyet hármasban stb.
Szóval együtt fogjuk tölteni a napot és olyan programokat csinálnuk, ami neki jóóóóó! :-)
Ma össze is szereltük a triciklit neki. Pénteken megyek a lufikat felfújatni héliummal. stb.
Jó reggelt!
Tegnap este kidőltem...
Mindenkinek nagyon köszönöm az ötleteket!!! Nagyon kedvesek vagytok! Mindenképpen el fogom újságolni, mi mellett döntöttünk...
Egyelre még képlékeny... :-)
:) Az én kicsi fiam is, csak úgy szörnyködik... Valamelyik nap voltunk a tengerparton, nyakig homokos volt... Aztán bementünk vele a vízbe, ki sem lehetet rángatni, persze utána megint csupa homok... Meg kell zabálni őket, mikor pancsolnak:)
Mi is társasházban laktunk, mikor "robbantgattunk" Szépen körbecsengettök a szomszédokat, hogy a kicsifiamnak ma van az első szülinapja...
Köszi az ötletet... A tűzijáték necces, mert társasházban élünk...
Kislányom valóban imádja a vizet, ezerrel úszik, teper! :-)
Mi a kicsifiam szülinapjára tüzijátékot csináltunk. Baromira odavolt. Nem durran akkorát, mint az augusztusi, de a fények nagyon szuperek! Csak úgy lesett!
De, ha nem szeretnétek otthon ülni, menjetek valahova vízközelbe, panzióba... A kicsik imádnak pancsolni, és természetes vízben szabad... Az enyém is csak úgy szörnyködik...
Igen, egyet értek... :-)
Kap azért játékot is (triciklit), de a lényeg inkább ez lenne... Az élmény!
és a legjobb ajándék az ÉLMÉNY!!!Jobb,mint egy játék,ami 2 napig érdekli...
Gondolkodom...
:-)
hátha...ha nem is aznap,de a környékén...:-)
További ajánlott fórumok:
- Unokának mit vennétek első születésnapjára?
- Kisfiúnak mit vegyek első születésnapjára?
- Elsö születésnapi torta - De milyen legyen?
- Mit jelent, ha eltört a születésnapi tortán az évszám első gyertyája?
- Az első születésnapra milyen tortát lehet készíteni a gyerekeknek?
- Botond mesél-Első születésnap az ünnepelt szemszögéből