Elkészítette már valaki a 2011-es országtortát? (beszélgetés)
Nah, megcsináltam, jó lett, finom is, mert annyi az egész, hogy a kölest simán meg kell főzni, némi áztatás után, tejben, ahogy a rizst szokás a rizskochhoz.
Aztán kivenni belőle x mennyiséget, és az alapot megsütni, tojással, némi válogatott liszt adásával, szóval ahogy a kochot kell.
Én másképpen és nem cukorral készítettem, mivel cukros a férjem és a keresztfiam is, így a fructózt kevertem bele, és a krémet elkészítve, amikor a tészta kihűlt, ráraktam és be a hűtőbe.
Másnap csak a díszítést kapta meg, és mellé a finom cukormentes tejszínhabot, sokat, sokat :)
Szeretném tudni, belekezdett már valaki és sikeresen el is készítette az ún. országtortát, ami 2011-ben a sárgabarackos kölestorta.?
Elolvastam, kissé nehézkes nekem, mivel olyan formám, amiben készülne, nincs és tartok a kölesalaptól is.
Aki tud segíteni, akár tanáccsal, bármivel, megköszönöm előre is :)
További ajánlott fórumok:
- Csirkecomb elkészítéséhez van valakinek jó receptje?
- Tud valaki 4 hónapos kortól bébiételekhez ötletet, receptet?Amit nem bonyolult elkészíteni?
- Szabásminta elkészítésében tudna valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a diós golyót vagy a dió bombát hogy kell elkészíteni?
- Tudna valaki segíteni abban, hogy a "szabolcsi ragut"miként kell elkészíteni?
- Tudja valaki, hogyan kell a sült gesztenyét elkészíteni úgy, hogy az a belső szőrös burok is lejöjjön róla?