Tudja valaki, hogyan kell a sült gesztenyét elkészíteni úgy, hogy az a belső szőrös burok is lejöjjön róla? (tudásbázis)
7. s700
2010. nov. 24. 20:22
És hány fokon, milyen beállítással sütitek (alsó-felső sütés, légkeverés...), mennyi ideig?
6. doxikri
2009. okt. 21. 14:34
Áztasd be előtte, mielőtt sütöd. Vágd be a tetejét, úgy süsd.
5. 5e76004fb5
2009. okt. 21. 12:24
sajnos akkor rossz gesztenyét vettél. anyósom azt mondta, hogy az oltott és nagy szemű a jó. vagy még nem sütötted elég sokáig.
4. NataliaWeiss
2009. okt. 21. 12:18
Igen, a héj lejön, de alatta van egy szőrös burok, az nem akar lejönni:(
3. névjegy82 (válaszként erre: 2. - 5e76004fb5)
2009. okt. 21. 12:17
Köszi ez nekem is hasznos ötlet!!
2. 5e76004fb5
2009. okt. 21. 12:11
Késsel be kell vágni, de csak a burkot, így sütéskor könnyebben lejön.
a gesztenyét sütés előtt ajánlatos megúsztatni, így a kukacosak feljönnek a víz felszínére.
1. NataliaWeiss
2009. okt. 21. 12:09
Tudja valaki, hogyan kell a sült gesztenyét elkészíteni úgy, hogy az a belső szőrös burok is lejöjjön róla?
További ajánlott fórumok:
- Hogy kell elkészíteni a resztelt májat, hogy puha maradjon?!
- Ki tud finom gesztenye torta receptet ajánlani?
- Hogyan kell elkészíteni a szelíd gesztenyét?
- Honnan tudnék ötleteket találni gesztenyefigurák elkészítéséhez?
- Tud valaki gesztenye sütésre tuti tippet, hogy finom legyen és a héja is jól lejöjjön?
- Hogy kell a gesztenyét sütni, hogy szépen lejöjjön a héjja, ne maradjon szőrös?