Elhunyt Madaras József színművész (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elhunyt Madaras József színművész
Arról nem beszélve, hogy most, hogy a Körmendi művészúr is elhúnyt, nem vettem észre, hogy lett volna vetítve ebből az "alkalomból" valamelyik filmje, vagy jelenete, stb.
Bezzeg (igaz, sajnálatos, hogy csak 28 éves volt, de nem hazánkfia!), hogy Hearth Ledger meghalt, abból azt alkalomból az egyik filmjét levetítik a napokban...
Lassan fél éve. Elég lassan szedi össze magát a média.
Azt azonnal megtudjuk, ha valamelyik "sztár". pl. valamelyik valóvilágos liba új mellet csináltat, vagy szakit a 120. pasasával, esetleg részegen karambolozik. A média egy népbutító, szenzációhajhász undormány.
Persze, amilyen a kereslet, olyan a kínálat. Bezzeg Jimmy halála, temetése hetekig címlapon volt.Meg Stohl disznóságai. Mo.-on jelenleg ez a hír.Az, hogy egy tehetséges, a filmkultúrába nevét beíró elmegy, az nem hír. Felháborító igénytelenség.
Nekem ez a véleményem.
Öszintén sajnálom,h ez a nagyszerü müvész elhunyt és tiszta szivemből sajnálom,azt,h csak egy kis cikkben tudatták az emberekkel a halálhírét.Egy KOSSUTH dijas érdemes művész talán többet érdemelne!
Sajnos ez Magyarország.Soha nem volt a középpontban élte az egyszerü tiszta életét,igaz ember nagyszerű szinész vesztett el a filmművészet. Ha tehettem minden filmjét megnéztem. Én biztos emlékezni fogok rá nagyon sokáig! Nyugodjon Békében!
Nagyon helyes srác volt fiatalon, ha róla van szó, nekem mindig a Kántor jut eszembe róla. Imádtuk nézni!
Láttam még egy egyszemélyes darabban, Dózsa Györgyként, nem csalódtam akkor sem!
Meglepetésként ért, hogy már 70 éves volt, bennem fiatalon él.
Nagyon szeretem a filjeit,imádtam őt magát is.
Nagyon sajnálom,hogy eltávozott,egy nagyszerű
embert,szinészt veszítettünk el.De a szívünkben örökké megmarad.
...egészen sokáig nem jelentett számomra mást, mint Kántor gazdáját... azokban a filmek, amelyekben láttam nem volt számomra emlékezetes...
aztán egyszer egy József Attila estre kaptam jegyet...
amikor megtudtam, h ez Madaras önálló estje nem volt kedvem elmenni... aztán mégis ott voltam... és CSODÁT láttam... eltűnt Csupati, eltünt Hábetler... a színpadon ott volt József Attila, hol éhes gyermekként, hol szerelmes-zubogó vérrel, igazi, emberi érzésekkel, szenvedéllyel, szenvedéssel...
bocsásson meg Művész Úr, akkor ismertem fel Magát!
Minden alkalommal, amikor olyan művész távozik el, aki meghatározó személyisége volt életünk egy-egy korszakában a művészetnek, olyan érzés keríti a nézőt, a hallgatót hatalmába, hogy üresebb lesz az életünk...
Ugrás a teljes írásra: Elhunyt Madaras József színművész
További ajánlott fórumok:
- Lehet hogy velem van a baj? Mindenki azt mondja elhunyt szerettünk lelke velünk marad...
- Hallottátok, hogy elhunyt Kolonics György? :'-(
- Bank kinek adhatja ki egy elhunyt régi számlakivonatait?
- Melyik megadott körbe tartozó, és már elhunyt ember szemén keresztül néznéd meg a életét, mondjuk egy megmaradó álomként?
- Érzeted már elhunyt hozzátartozód jelenlétét?
- Elhunyt Böröczky József humorista