Hallottátok, hogy elhunyt Kolonics György? :'-( (beszélgetés)
Gondolkozol, mielőtt ilyeneket beírsz???
Ha valaki, hát ő aztán igazán nem ezt érdemli!!!
Bár szerintem te azt sem tudod, ki volt ő...
ma gyújtottam gyertyát a sírján
annyi virág van ott és annyi gyertya égett már érte...
Lehet, hogy az Olimpiai Bizottság szavazta le és az evezősök hiába akarták kitűzni a gyászszalagot. Én nem követtem figyelemmel a híreket, így nem tudom ki, mit nyilatkozott.
Az evezősöket különösen szeretem a visszafogottságukért. Rengeteg munka és nagy eredmények vannak mögöttük. És biztos hogy mindegyiket sziven ütötték a történtek, amit nagyon nehéz lehet feldolgozni ennyi idő alatt. Nehéz elhinnem, hogy ők döntöttek volna úgy, hogy nem tűznek szalagot.
Amúgy számomra ez a szalagtűzés nem fontos. Kolóért, értünk és a győzelemért a vízre szállnak és ez a lényeg.
Rossz, hogy ott rendezik, minden olyan hülye időben megy...ki fog hajnali 3-4 -kor felkelni?
Aztán ismétlés szintén munkaidőben, délután meg semmi(érdekes).
Szerintünk (akik beszélgettünk róla), senki:(
HA nem így van, akkor boldog leszek, de sajnos több fórumon is téma ez, sokan felháborodtak...
Ismételném magam: ez nem "külsőség", pláne nem ha az összes újságban, tv-adón stb azt nyilatkozták így adják meg a tiszteletet!
Nem kell ezt nyilatkozni s nem lenne gond.
Én úgy gondolom legjobban megemlékezni ott a vizen tudnak majd, amikor erejükön felül, belül Kolóra gondolva meritik evezőikkel a vizet és hasítják majd át a célszalagot.
Nem kellenek a külsőségek, az igazi érzések bennünk vannak.
További ajánlott fórumok:
- Bérbe adnám a párom! Hallottatok már ilyenről?
- Használ valaki mosódiót? Mit hallottatok róla?
- Pco-sok Ti hallottatok róla?
- Töröcsik Mari milyen beteg hallottátok?
- Nem eszik a gyerekem! Hallottatok már étkezéssel foglalkozó orvosról?
- Tudja valaki, hogy Kolonics György által használt izom fájdalmat késleltető tapasz az mi?