Tudja valaki, hogy Kolonics György által használt izom fájdalmat késleltető tapasz az mi? (tudásbázis)
És ha már erről szól a topik, íme egy kép. A labdás kézen található kék szalag a szóban forgó "tapasz".
... ezek szerint mindegy is lett volna, ha ki sem jön a mentő? Ne haragudj, én nem azt mondtam, hogy ha korábban jönnek, megmentik, sőt, lehet, hogy nem segített volna az sem, ha 10 percen belül ott vannak, ez TÉNY. Én csak azt nem értem, hogy miért kell ködösíteni egy teljesen ártatlan sporteszközzel kapcsolatban, hiszen NYILVÁNVALÓ, hogy nem ez okozta a problémát.
Félreértés ne essék, minden elismerésem és tiszteletem a mentősöké, hihetetlen pontosságot, precizitást és gyorsaságot igénylő munkájuk van, melyekkel emberéleteket mentenek. Az sem az ő hibájuk, hogy nem minden mentőskocsi egyforma felszereltségű, illetve munkájukkal nincs arányban a fizetésük, nincsenek kellően megbecsülve. Nem VELÜK van gondom, hanem a HOZZÁÁLLÁSUKKAL. Az OMSZ sajtószóvivője, Györfi Pál reggel nyilatkozta, hogy ez a nyalt levél a mentősök becsületét hivatott megvédeni, tehát ezzel valahol beismerte, hogy valami nem működött jól. (Valami statisztika szerint a mentők 78%-a nem ér ki a "beígért" 15 percen belül.)
Kicsit azért összetettebb a kép.
Nem lenne oka senkinek "spekulálni" ha megmondták volna, hogy mi az, éppen a "laikus" emberek miatt.
Én pedig úgy gondolom -szavaiddal élve-elég szemét húzás a mentősöket okolni!
Ő egy ember volt a sok közül, akinek ez volt a munkája, ezért kapta a fizetését. (Isten nyugtassa)Miért nem hagyják békében nyugodni???
borsonline.hu
A mai cikkben van róla szó
További ajánlott fórumok:
- Sarokcsont kinövés!!Van valakinek ezzel kapcsolatosan tanácsa?Műtét, vagy elviselni a fájdalmat ...
- Mihez hasonlítanád a szülési fájdalmat/makat?
- Egyszer már volt vesekövem, és most feszítő, nyomó fájdalmat érzek a derekamnál. Lehet, hogy újra kő lesz?
- Miért érzünk fájdalmat, ha szerelmesek vagyunk?
- Mivel vagy hogyan lehet enyhíteni a fogzással járó fájdalmat?
- Mivel lehet enyhíteni a darázscsípés okozta fájdalmat?