Érzeted már elhunyt hozzátartozód jelenlétét? (beszélgetés)
Kb. ugyanígy vagyok ezzel én is.
S mivel a gondolataim hozzám tartoznak (meg az álmaim, az emlékeim is), a fórumindító kérdésére a válaszom: igen.
Kettő volt, ami elgondolkoztatott... Aztán, hogy túlvilági jel volt-e vagy csak bele képzeltem?
1.) Egy kedves, de nem túl közeli rokonunk volt. Én nagyon szerettem, főleg a frappáns humorát. Volt egy kellemetlen szitu, amire mindig az ő egyik aranyköpését idéztem. Egyszer kórházba került, hazamentem, délután terveztük meglátogatni, délelőtt még elmentünk szedni nagybáttyám kertjébe a kedvenc cseresznyéjéből, hogy azt vigyük be neki. Akkor halt meg, már nem találkoztunk. Aznap este arra ébredtem, hogy ott áll az ablaknál és valami veszélyre akar figyelmeztetni, hogy ha nem cselekszek most, nagy baj lesz... Kérdezgettem kivel, végigmondtam az összes családtagot, közös ismerőst, de mindenre nem volt a válasz. Pár hónappal később tényleg tragédia történt, amit ha gondolok rá előre, valóban meg tudtam volna akadályozni. Olyan számomra fontos ember volt, akit ő nem ismert, vagyis nem szerepelt a kérdéseim között.
2.) Ő egy közeli rokon volt, nagyon jó ember. Miután meghalt, a következő néhány hétben többünknek vett váratlanul pozitív fordulatot az élete. Sokszor gondoltam arra, hogy amikor átért, egy-két dolgot elintézett....
Találj ki valami jelet magadnak, és csak te tudd, hogy ha azzal találkozol, akkor anyud üzen.
Bagoly, vagy bármi más.
Ne szégyelld!
Tudom, hogy türelmesnek kell lennem, de az sajnos nem az erősségem. De sajnos nincs más választásom.
Irigyellek!
Remélem nekem is lesz így idővel!
Velem olyan volt hogy mikor meghalt éjszaka hallottam a hangját mintha szólított volna
Meg olyan volt egyszer hogy arra ébredtem mintha valaki megsimogatna. De nem félelmetes érzésem volt hanem jó. Szeretetet éreztem. Ez a halála utáni 3-4 napon voltak. Aztán még párszor álmodtam vele. A 42.napon volt egy szép álmom vele és azóta nem.
Én hiszek benne hogy akkor üzent és elköszönt
☺️
Köszi!
Jó lenne valami jel amiről bizton tudom.
Vagy egy telefonszám a mennybe.
😊
Azt gondolom, amikor kell, ott lesz és segít. Vagy ott van, csak Te olyan f@sza csaj, hogy megoldod. 😉
Kutya sokat fülel, ugat, pedig nagyon nyugodt kutya. Házat ellophatnák a feje fölül. Átalussza az életét.
Sokat gondolkodtam miért nem jelez, ha itt van, vagy miért ilyen "gyengén".
De ki tudja, hogy odaát hogy működik. Idő kell míg ereje lesz?
Bár tudnám.
Ő az.
Nekem is voltak furcsa dolgok és akkor mindig az apu jutott eszembe. Nekem is volt, hogy árnyékként megjelent vagy megérintett, vagy elsuhant és csak a szemem sarkából érzékeltem és odanéztem de nem volt ott senki. Álmodtam is vele többször. És a kutya is érzékel néha valamit.
Eddig minden elvesztett rokonommal álmodtam csak anyuval nem, pedig nagy szükségem lenne rá.
Egy fura dolog van, ami megérzésem szerint ő az, de azon kívül is vannak dolgok.
Mondjuk ez a ház kész átjáró..
A megérzésed.
Egyébként ha nagyon szükséged lenne rá, álmodban megjelenik.
Anno sokat álmodtam elhunyt nagyszüleimmel. Valahol nem akartam elengedni őket. Egy kedves hölgy segítet. Azóta nem láttam őket.
Nem nő semmi.
"aszalódik" a test, de a haj és köröm nem. Ezért tűnik hosszabbnak.
Én egy hét múlva leszedtem a koszorúkat.
Mit nem adnék, ha legalább álmodnék vele.
Vannak fura dolgok, de mi a biztosíték hogy ő az?