Gyermek örökbeadás hozzátartozónak (beszélgetés)
:)
Pedig nem mindig tűnök annak, tudom:)
Igen, van egy fiam:)
Szerettem volna több gyereket, de sajnos nem lehetett:(
Én sem tudom elképzelni az életemet a gyerekem nélkül, akár mennyi gondom is van.
Egyszer azt mondták itt rám, hogy felelőtlen vagyok, mert a munkanélküliségem alatt nem adtam állami gondozásba a 17 éves fiamat, hanem kínoztam a rossz helyzetünkkel...
Hogy tettem volna? Még kisebb korában sem. Éhen nem haltunk, csak nagyon rossz volt...
hmm.Az nekem is van:))))
Neked van gyereked?Nekem két fiú két lány.Az életemet el se tudnám képzelni nélkülük.Unalmas lenne.:)
Érteni én sem értem:)
Megpróbálok nem is foglalkozni vele, így csak néhány elképzelésem van ennek kapcsán.
:)))nem baj .De láthatod mennyire kényes kérdés.Privibe válaszolnál?Kíváncsi lennék.
Abszolút nem a rosszindulat miatt kérdeztem csak annyira nem értem ezt.
Én meg nem is az itt íróra semmit, hiszen pont ezt mondom, hogy vannak kivételek, és biztos vagyok benne, hogy ő a kivételek közé tartozik.
Én írtam választ, de azt is törölték, mire elolvashattad volna.
Én se csak ami tényleg foglalkoztatott arra szerettem volna választ.De tényleg nem baj hogy törölték.Senkinek nem akartam a lelkébe gázolni de mégyi a "ti-vel" egy kalap alá vettem emőanyát azokkal akikkel probléma van.
Mikor kinyomtam a fórumba és újra olvastam már bántam nem egészen úgy fogalmaztam ahogy szerettem volna.
De a másik kérdés amire végül csak nem kaptam választ tényleg foglalkoztat.De már hagyuk is.
Félreértettél!
Én csak leírtam a saját véleményemet, de nem vitáztam és nem éreztem úgy, hogy bárki is ezt tette volna. Lehet erősek az idegeim és már a vitákat sem ismerem fel?:)
További ajánlott fórumok:
- Abortusz - örökbefogadás - örökbeadás
- Idősek otthonában élők és hozzátartozóik segítsetek
- Veszítetted már el közeli hozzátartozódat?
- Ha az örökbeadáson gondolkozol, és te szeretnél családot találni a babádnak írj ide kérlek!
- Ha valakinek nincs pénze eltemettetni a hozzátartozóját, akkor az állam temeti el?
- Tüdőrák- a hozzátartozók oldaláról