Elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlót (beszélgetés)
Egyet értek lisa65-tel.. én is néztem Charleman adatlapját, és nem hiszem el, hogy egy 94 éves pedofil, pulyaimádó, aki szerint gyereket kell mindenáron csinálni mert az anyaság stb. szövegével a net előtt ülne. /Párom véleménye/
Véleményünk: Mi is szeretnénk gyeret, nekünk is nagyon fontos a család, de nem állunk olyan anyagi helyzetbe, hogy gyereket vállaljunk még. Mi nem cigányok vagyunk, akik százhalomra szüli a pulyát, mert megkapnak minden féle juttatást, és jó hogy könnyebb eltartani a pulyákat.. a magyar fiataloknak sokkkal nehezebb a jövőt megalapítani.
Szerintem mindenki magából indul ki!
Miért sértessz meg embereket ismeretlenül?
Pláne úgy, hogy az adatlapod fele zagyvaság!
Ne félj nem lesz baj, ha tovább rendesen szedted!
Bárkivel előfordulhat ilyen!
Talán szülhetnétek is, vagy az ma ciki? Jobb a munkahelyen kínlódni a feleslegesen felvett hiteleket felemésztő fizetésért. Vagy "örömöt", állatiasan fogalmazva élvezeteket lopkodni felelősség nélkül. Kicsit hányinger ez a mai világ.
A gyermek ajándék, de 100-as IQ-val a hamis fogyasztói világ tűnik sokaknak szebbnek.
en is volt, hogy elfelejtettem beszedni es csak honap vegen lattam, hogy maradt egy...semmi gond nem volt...
A mindennapok morajaban sokszor elfelejtjuk az ilyesmit...
Mit szedsz és mióta?
Mit ír a használati utasítás?
Sziasztok!
Tegnap este észre vettem, hogy elfelejtettem bevenni egy szemet a fogamzásgátlóból, de aznap, amikor nem vettem be, nem szeretkeztünk, de előzőnap igen és másnap is. Mi a teendő?????
További ajánlott fórumok:
- Elfelejtettem bevenni 4 napi fogamzásgátló tablettát...
- Szombaton elfelejtettem bevenni a fogamzásgátló tablettámat, rá 24 órára (vasárnap este 8kor) bevettem 2 db-ot.Most mi lesz a következménye?
- Fogamzásgátlót szedek, mindig reggel szoktam bevenni.Tegnap reggel elfelejtettem beveni és mai is kimaradt, most este pótoltam.Most mi lesz?
- Vasárnap együtt voltam a párommal elfelejtettem bevenni a tablettát de még másna p semm vettem be lehetek terhes?
- Nem tudom bevenni a fogamzásgátlót, mit tegyek?
- Miért nem szükséges kiegészítő fogamzásgátlás a 2. héten elfelejtett fogamzásgátló tabletta esetében?