Elestem 2 hete és a bokán kétszer akkora, mint kéne és bokától lefele fekete. Nem voltam dokinál. Menjek?Eltörhetett? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Mielőbbi gyógyulást kívánok! Megértelek, amerre én lakom, szintén ez a helyzet! Egy ember helyére 100 is akad!
"Nincs pótolhatatlan ember!"- mondják a munkaadók... Merjen elmenni az ember betegre :(
Boldog, békés karácsonyt kívánok!
Köszi mindenkinek.
Tudom, hogy el kellett volna, de itt mindenkinke olyan biztos a munkahelye, hogy épp akkor amikor csak ő van és más nem tud menni helyette akkor azt tudja mondani, hogy nem megy dolgozni? Nálunk sajnos 2 heti "turnusok" vannak, elmegyek és ott vagyok 2 hétig utána egy hetet itthon. Ha nem megyek akkor kiesek a beosztásból és lehet, hoyg 2 hónapig is nem lesz lehetőségem dolgozni.
Sajna ez van, fosok a dokitól de nem azért nem mentem eddig , hanem mert nem tudtam menni. El kellett mennem dolgozni,ausztriában vagyok egy virággazdaságban és nem tudok oylan csinálni , hogy nem megyek :(
Ugyhogy azért nem kellett volna igy lehordani.
A többieknek köszönöm a biztatást.Fekvés és unalom van egyenlőre :(
...............
no comment................
Nagyon sajnállak, de látod már régen túl lettél volna a nehezén ha rögtön orvoshoz mész. Máskor ilyet ne csinálj és ne is történjen veled ilyen.
Én ismerem ezt az érzést, a bokám, a térdem a jobb kezem 2x, a bal kezem 1x. Igazából részvétem.
Kellemes és Boldog Karácsonyt Kivánok
szemét leszek, de úgy kell neked:( HA elmentél volna azonnal, már sokkal jobban lennél és talán karácsonykor nem gipszben turnéznál otthon.
Ettől függetlenül sajnálom, mihamarabbi talpra állást kívánok neked és a lehetőséghez képest boldog, nyugodt ünnepeket.
Mar bocsi....de egy egeszseged van..mi az, hogy a munka miatt nem volt lehetoseged elmenni?En meg ilyet nem lattam/hallottam.Megall az eszem....es ha neagyisten szivrohamot kapsz akkor bekuszol a munkaba mert "ott kell" lenned?
Szerintem az orvosok se fogjak dijazni.....2 hetes eldagadt, fekete bokat....edes istenem....
Akkor miert nem mentel ejjel a surgossegire? Az is egy megoldas lett volna....."Felek az orvostol"...na ez aztan az ev vicce.....maradj akkor otthon..nezegesd a labad....hatha lelohad magatol....
hát bocs hogy ezt mondom de attol mert hogy valaki dolgozik attol el kellett volna menni dokihoz mi a fenét kell várni mi a fontosabb a munka vagy az egészség ?????
Ha nincs is eltörve ami a valoszinűbb mivel akkor nem is tudtál volna rá állni tuti huzodás ez de ha már fekete nem tul jót jelent mivel nem volt megfelelő a vérkeringés a lábadba nehogy jobban megjárd hogy most mész csak el lehet ennek nagy baja is .Bocs én csak leirtam a véleményem nagy butaságot csináltál hogy nem mentél el időben !!!!
á, sztem ne menj.... favágót hívj, hogy vágja le!
basszus, ezt nem hiszem el!
Mire vársz? Fiatal nő vagy!!!!!Vagy örökre sánta akarsz maradni???Más egy szálkával orvoshoz rohan.
butaság volt eddig is várni!
sajnos dolgoznom kellett nem volt lehetőség rá, hogy ne dolgozzak.
Most akkor ráveszem magam és megyek. Majd jövök, remélem nem mütik meg
További ajánlott fórumok:
- Aki kétszer született
- Milyen ember az, aki kétszer is nősült de most is hűtlen?
- Ma reggel elestem, ha holnap délelőtt megyek orvoshoz, akkor nem lesz késő a tetanusz oltáshoz?
- Tudja valaki, hogy a gyermekvédelmi támogatást, amit egy évben kétszer kapunk, azt most mikor fizetik legközelebb?
- Sziasztok! Tudnátok segíteni?2 hónapon belül kétszer csengettek be hozzám éjszaka! Már félek, mit tehetek?
- Miért nem lehet egy éven belül kétszer kérni a háziorvostól beutalót teljes vérkép laborra?