Sziasztok! Tudnátok segíteni?2 hónapon belül kétszer csengettek be hozzám éjszaka! Már félek, mit tehetek? (beszélgetés)
A saját kertem közterület????
Sok helyen van kaput,udvart figyelő kamera...
Ó
Most látom rossz helyre írtam.
Nem ide akartam, hanem egy másik fórumba.
Elnézést!
Én szereltettem a csengőre egy kapcsolót, amivel akkor kapcsolom ki és be, amikor akarom. Főleg, amikor fontos, hogy tudjunk aludni.
Vagy ha kéretlen látogató csenget, kinézek, és máris kikapcsolom.
Ismerős....Én nagyon gyorsan megoldottam a kérdést, kikapcsoltam a csengőt;)
Hivatlanul nem jön senki,aki meg mégis csörögjön rám telefonon.
tegyél ki egy hitelesnek tűnő matricát, hogy kamerával megfigyelt terület és szerelj föl akár egy játék kamerát, ami igazinak tűnik, hátha beijednek :) Ez nem vicc, már láttam ilyet!
Vagy ha van pl webkamerád, akkor szereljétek az csengő környékére úgy,hogy mondjuk a gép amire rá van csatlakoztatva az ajtó körül legyen, tehát hogy elérjen a zsinór...van olyan webcam. amivel lehet felvételt készíteni ;) megtudnátok legalább azt, hogy csak vmi unatkozó gyerekek, vagy fura alakok e a csengőbanditák.
Ha sötét van a csengő környékén vhogy ragassz rá a csengőre fordítva egy szöget, és ha csöngetni akarna belenyúlna a szögbe, tuti sikítana egyet hirtelen. :)
Hát szerintem ne aggódj nem nagy esélye van annak hogy egy rosszakaró ember telepedett rá a csengőre éjjelente. ^^"
Szerintem nincs okod a félelemre, mivel itt a nyár és a hiperaktív gyerekek nem tudnak mit csinálni magukkal és nappal meg nagyon meleg van habár most nem mondhatni biztosan ők azok... de kérdezősködj közbe szomszédnál hogy náluk van e ilyen probléma. A kutyák valószínűleg elijesztik az ilyen gyerekeket és az embereket is néha. ^^
Jó ötlet a kutya, de én mindenképpen riasztót szereltetnék be. Nekünk is az van, éjszaka is beriasztunk ott ahol éjjel nem tartózkodunk. Amint belép valaki azonnal szirénázik és jelez a securitynél és 5percen belül itt vannak.
Az utcában volt ahova bementek egy nagy kutya mellett is, a kutyát odacsalogatták a kapuhoz, lefújták és ennyi, nem ugatott nem harapott semmi. Ezért mondom, hogy szerintem kutya mellé mindenképp szereltess be vmit, vagy minimum valami tuti biztos lakatot tetessél az ajtóra.
További ajánlott fórumok:
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Hétvégére keresek egy jó sütit, amibe sok krém van, de kevés tészta. Tudtok segíteni?
- 2012. évi közigazgatási alapvizsga tesztkérdéseket vadászom, ki tud segíteni egy bukott nagyinak?
- Már ezerszer belebuktam! Tudtok segíteni?
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?