Elég lenne neked 50 ezer forint 3 heti megélhetésre? (tudásbázis)
Egyszerű matek: amennyi pénzed van osztod a
napok számával és nem költesz többet, mint
ami egy-egy napra jut!
Sok sikert kívánok!
Két embernek ez elég akár 2 hónapra is. Persze utána kell olvasni egy kicsit, vannak jó spórolós, olcsó konyhás oldalak. Az igényeket le kell szállítani, és először is összeírni, hogy mi van otthon - abból mit lehet készíteni (ezt is meg lehet találni, ha a keresőbe az alapanyagokat beírod), aztán a következő, hogy mik azok, amiket nem esztek meg (na ezt sürgősen el kell felejteni, különben nem lehet takarékoskodni).
Néhány órát igénybe vesz, de egy teljes menüsort össze tudsz állítani.
50 ezernek elégnek kéne lennie csak kajára. Én van, hogy heti 2x is paprikás krumplit főzök, imádjuk a párommal és olcsó kaja. (Ő dolgozik én diák vagyok)
Nekem az vált be, hogy kevés pénzt tartok magamnál ha nem bevásárolni megyek. Akkor is csak annyit amennyit költeni akarok. Sokakat láttam már, hogy telón adják össze az árakat.
Nekem igen,mert fullon van a mélyhűtőm hússal,zöldséggel,gyümölccsel.
Mosószerek,tisztítószerek is vannak.
Kenyeret sem veszünk.
Szóval,igen.
Haaaat, nekem nem sajnos :(
Itt vannak okos forumok, ahol segitenek sporolni, meg kul.praktikak vannak, hatha sikerul valami hasznalhatot kinezned onnan...
További ajánlott fórumok:
- A férfi szerelmet vall neked, de te nem viszonzod.Szereted, de nem szerelemmel.Tudod tökéletes lenne vele, de nincs nálad szerelem.
- Mire lenne most szükséged?, Mi jelentene most neked segítséget?
- Én lennék a világon a legboldogabb ember, ha lenne 3 millió forintom.
- Ha lenne egymilliárd forintotok mire költenétek el?
- Szerintetek elfogadjak e egy állást, ami 10-30 ezer forinttal lenne több, azt kellene csinálnom amit az előző munkahelyen, hogy döntsek?
- Külföldi bankszámlára kell átutalnom egy kisebb összeget, forintszámláról, a legolcsóbb megoldás mi lenne?.