Ha lenne egymilliárd forintotok mire költenétek el? (beszélgetés)
Elsőnek megosztanám a testvéreimmel/a gyerekeikkel. Négy felé osztva már nem annyira nyomasztó.
A saját részemből még azok után is jutna 1-2 rászoruló, arra érdemes embernek.
A felelőtlen állatszaporítás megfékezésére költeném.
Hogy normális körülmények között éljünk és megfelelő orvosi ellátásban részesüljünk, magyarul az egészségünkre. És nyitnék egy állatmenhelyet.
egy szobával több kéne,hogy a lányomék is itt tudnának aludni.az unokaöcsém imádja az állatokat.de hát nem azért találták ki,hogy sok szegény ember nyerjen.
Isten bizony,ha valamilyen csoda folytán rendelkezésemre állna ennyi pénz,a felsoroltakat megvenném Neked(pici ház ,tanya , ruházat)
Na , kedden veszek Eurojackpotot:)
új,pici ház kéne,az unokaöcsémnek egy tanya.nekem egy új cipő,pár kínai trikó.egy-két gönc itthonra.a többi a lányoméké lenne.
őszintén itt nemigen látok lesoványodott embert,kivéve tán a beteg nyugdíjasokat.a fiatal nőknek a fele,akik viszik a gyereket az óvodába túlsúlyos.
És gondolod hozzád menne?
Ja, meg vennék egy örökbérletet a Liverpool meg a Milan meccseire. Mert a focinál jobb dolog nincs az életben. ⚽🏆🎉
Egyébként csak egy túrabakancsot vennék. Egy hátizsákot. Meg egy rugós bicskát. A többit azt útközben szerezném be. :)
Attól hogy megoldódnak az anyagi gondjai, még ugyanazok a besavanyodott irigy emberek fogják körül venni és ebben a rendszerben kell élnie ha itt marad.
Mondjuk igaz. :) Nem is megyek sehova. Idehozom Las Vegast. Meg Amerikát. Ha egyszer beüt a fene nagy gazdagság. :)
Ennyi pénzzel akkor már akár maradhatnál is:)
Elhúznék innen a pecsába.
Jó kérdés. Rengeteg tervem van.
Bejárnám az országot, mert sok helyen nem voltam még és a számomra legkedvesebb helyen vennék vagy építettnék egy kis házat, lecserélném az öreg autóm.A felét, vagy többet a gyerekemnek adnám. A maradékból befektetnék, utaznák és valamilyen formában azoknak segítenék, akiknek nincs ki segítsen, mint most én vagyok.
Azért kellene már felnőni! Agyban-lélekben is, nem csak testileg.
Először eltennék magamnak 10%-ot, a soha el nem költendő számlámra, aztán elgondolkodnék a többin.
Valószínűleg vennék néhány lakást, amit nagyon kedvezményesen bérbe adnék családi körben, a fiataloknak. A bérleti díjat egy alszámlán vezetném, és visszaadnám nekik, amikor szabad szemmel jól látható mennyiségre duzzadna .
Aztán vennék néhányat, amivel csak airbnb-znék, aminek a bevételéből állatmenhelyeket támogatnék.
A maradékkal kriptobbizniszt csinálnék, aminek a bevétele egy részét egyedül élő idős embereknek segítenék, és olyan hajléktalanoknak, akik még visszahozhatóak.
Megfontoltan, tudatosan döntenék róla.
Nem az èletkortól függ,hogy felnőtt-e vagy sem....
Ez maradjon az én titkom.
Befektetném és a hozamból kutyákat mentenék.
Az emberek nem izgatnak.
Inkább dilidokira költsd és nőj fel!
Ha E. C.-re gondolsz, nos őt nem fogja meghatni ez az összeg....
Miért, ennek idáig csak anyagi oka volt?
Szerintem arra az egymilliárd jó magyar forintban kevés lesz.
Ingatlanokat vennèk ès bèrbe adnám.
Utazni nem akarok.
Viszont egy bejárónőt alkalmaznèk.
További ajánlott fórumok: