Szerintetek elfogadjak e egy állást, ami 10-30 ezer forinttal lenne több, azt kellene csinálnom amit az előző munkahelyen, hogy döntsek? (tudásbázis)
Hát ha ugyanazt kell csinálnod több pénzért az önmagában megérné. De a körülmények ismerete nélkül nem lehet megmondani.
A negatív oldaláról nem írtál, pedig olyan is biztos van, mert ez túl szép lenne :(
Ha már ezzel kezded, hogy ide teszed fel, akkor ne!
Állást csak akkor válts, ha baromira nagy kedved van hozzá vagy éppen nincs más választásod!
Ha már kívülállókat kérdezgetsz, akik se téged, se a lehetőségeidet, körülményeidet nem ismerik, nekem azt jelzi, hogy van ott valami bibi. Mindegy mi, de valami miatt hezitálsz...
Ha nem tudsz uralkodni magadon, akkor még bizonyára nagyon fiatal vagy... :) (az adatlapodról nem derül ki, mennyi az éveid száma).
Szerintem várj még, amíg nem bírsz több önuralommal.
(ez csak amolyan "rávezető" jótanács, hátha megembereled magad, és csakazértis megmutatod, hogy tudod mosolyogva fogadni a ktitikát. Magadban közben meg azt gondolsz, amit akarsz...)
Ha csak ezen múlna, én elfogadnám!
Gondold át jól. Nem minden a pénz!
A fiam éppen ma kezdett egy új helyen, de lehet, hogy a régit még visszasírja, bár mostanában nemigen érezte jól magát (sok főnökváltás, -meló). A dupla pénzért váltott.
Szia!
Ha nem kell többet közlekedned, és munkaidő beosztás is hasonló, vagy jobb, 20 ezer Ft-nál, én nem sokat gondolkodnék. Főleg, ha biztosnak tűnik a munkáltató, szimpatikus. Ha ők kerestek meg, akkor az helyzeti előny. Azt ugyan te tudod, hogy a jelenlegi munkáltatódnál mennyi idő alatt emelnék ennyit a fizetésedet.
Én még azt is megnézném, hogy milyen karrier lehetőség van a jelenlegi, és az "új" munkahelyeden.
Szóval, meggondolnám...
Mióta dolgozol a jelenlegi helyeden? Az új helyre hívtak, ők kerestek meg?
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Az autós suliban elfogadják a munkahelyi eü. igazolványt?