A férfi szerelmet vall neked, de te nem viszonzod.Szereted, de nem szerelemmel.Tudod tökéletes lenne vele, de nincs nálad szerelem. (beszélgetős fórum)
Ez szerintem egy isteni szerencse, hogy ti így egymásra találtatok, és olyan jó ilyeneket hallani.
Az embernek vissza adja a reményt. Én nagyon sok boldogságot kívánok nektek. Remélem még sokak számolnak majd itt be hasonló tapasztalatokról.
Köszönöm.
Akkor valamit félreértettem... :(
Csak mert ezt írtad: "Arra nem érkezett semmi válasz..így fogtam magam és másnap felhívtam az egyik barátnőjét (talán a legjobbat). Elmondtam neki is amiket itt nektek és a lánynak is elmondtam..és a végén mondtam, hogy készítettem egy montázst és szeretném ha megmutatná a páromnak.."
Így nem fogja érezni a hiányodat, ha másokon keresztül akármivel folyamatosan bombázod.
Szia coller!
Lehet, hogy jól értelmezed a jeleket, de én a helyedben várnék még.
Valamilyen érzelmi gát van most ebben a lányban, amit a jelek szerint egyedül akar leküzdeni. Csak ezután lehettek boldogok, ha a szíve téged választ.
Találtál valami elfoglaltságot? A motorod egyben van már?
Próbálj még távol maradni a lánytól.
Vannak apró változások..de még semmi kézzelfogható.
Szenteste küldtem neki 2 smst ami igazából rólunk, közös jövőnkről szólt. Arra nem érkezett semmi válasz..így fogtam magam és másnap felhívtam az egyik barátnőjét (talán a legjobbat). Elmondtam neki is amiket itt nektek és a lánynak is elmondtam..és a végén mondtam, hogy készítettem egy montázst és szeretném ha megmutatná a páromnak.. akkor nem tette meg. Majd 29-edikén találkoztunk egy rendezvényen ahol én elég jól elvoltam és ezt ő láthatta mert este 11kor megszüntette a kapcsolatunkat Fb-n. Azóta sem kerestem.. csak tudom, hogy Hétfőn csajos kupaktanács volt mert teljesen kivan és, hogy sürgősen kell neki az a montázs látni akarja. Persze eleinte nem akarták odaadni de végül kiharcolta. Csak lejárt a letölthetősége.. Szilveszter este elment ezekkel a csajokkal bulizni de szomorú volt és hiányoztam neki így nem érezte jól magát. Persze a maszk fent volt, arra a külső szemlélő azt mondaná, hogy minden ok.
Tegnap kora délután kaptam egy üzenetet attól a csajtól akinek anno küldtem a linket, hogy adjam meg újra ha még 'fontos'. Megadtam, megnézték vagy nézte a párom.. azóta semmi egyéb nem történt..
Ha jól értelmezem már 2x legyőzte a buksiját a szíve és még mindig kell, hogy rájöjjön hiányzok és minden jó lesz. De mi van ha túl makacs ahoz, hogy lépjen? Én még 1,5 hetet adtam arra, hogy nem keresem..akkor felhívom. De nagyon rossz ez az egész, hogy nem ölelhetem és érezhetem az illatát..
Mit gondoltok ezekről a történésekről?
Mert én úgy vettem ki, hogy ezek rám nézve pozitívak..
Sajnos minden így van ahogy írtam. Az a pici plussz nincs meg egyedül benne, de rajta lennék azon, hogy sikerüljön elővarázsolnia magából..
Erre a csajos megbeszélésekre találtam egy részt, bemásolom: "Sajnos a barátnők ritkán adnak jó tanácsot.
Sokszor részlehajlók Feléd, és tárgyilagos hozzáállás helyett még olajat öntenek a tűzre, és együtt szidhatjátok a barátodat a „minden pasi egy rohadék” szellemében.
Előfordul, hogy nem merik megmondani az igazat. Máskor meg irigyek, és szívesebben látnak egy rossz kapcsolatban, mintsem hogy őszintén tudjanak a boldogságodnak örülni, és tanácsaikkal előmozdítani azt."
Ohh akkor bocsánat valamiért azt gondoltam férfi vagy, sorry!
Fényezőhöz kell vinni a cuccait de csak Január végefelé ér rá.. Lehet eljárok uszodába meg valamit sportolni még..
Erős vagy, ki fogod bírni. Rakd össze azt a motort. :-)
Ja, én is nő vagyok, csak nem mondtam. :-D
Nem tudok konkrét időpontot írni, de 1-1,5 hónapig biztos, hogy semmilyen úton-módon nem keresném. És ez alatt azt értem, hogy a Barátnőin keresztül sem! Mert hidd el! Ahogy Ti Pasik, úgy mi nők is megbeszéljük a dolgokat. Éreznie kell a hiányodat!!!
Én szívből drukkolok Nektek, mert ha tényleg úgy van, ahogy írtad, bolond lesz, ha eldob Téged!
Szia démon angélique!
Alig vártam, hogy egy nő is hozzászóljon.. Mégiscsak kicsit közelebb vagy a női lélekhez :)
Szerinted mennyi lenne az az idő amíg ne keressem? 1hónap? 2? 6? Megéri várnom rá mert tudom, hogy vele minden tökéletes lesz! Vagy inkább várjam meg amíg ő keres szerinted is?
Igen magába zárja mert még a legjobb, legközelebb álló "barátnői" se látják, látták, hogy valami gond van...
Igen ezt tudom és valahogy meg is fogom valósítani, hogy ne keressem. Sajnos motoros vagyok és a gép darabokban..ez lenne a hobbim..szóval valamit majd csak találok.
Igen, én is naplót írok reggel, este..részben mükődik is..
Ha másról nem akkor az ottmaradt sok cuccot miatt eszébe fogok jutni..direkt otthagytam az órámat amit tölle kaptam meg jópár ruhát is.. Meg Péntek este adtam neki egy képkeretett rólunk készült fotókkal amiket kicsit átszerkesztettem amikor meglátta elkezdtek potyogni azok a nagy krokodil könnyek.. Ezt a keretet Vasárnap olyan helyen láttam ahol sokszor elmegy és rátud nézni..
Nagyon köszönöm mindenkinek a tanácsát és segítőkészségét, nagyon jól esik!
Szia Coller!
Ha nagyon jó volt a kapcsolata az édesanyjával, akkor magába zárja a fájdalmát. A bulikkal, szórakozással akarja feledni ezt a hatalmas fájdalmat.
Próbáld meg kibírni, hogy nem keresed őt. Semmilyen formában.
Tudom, hogy ez nagyon nehéz neked, de talán most tényleg időre van szüksége. Nem miattad, hanem önmaga miatt.
Ha te vagy számára az igazi, rá fog jönni. De ehhez az kell, hogy érezze a hiányodat.
Ha van kedvenc hobbid, sportod, merülj bele. Vagy kezdj bele valamibe, amit mindig szerettél volna csinálni. Keresd a barátaidat.
Amikor magamba zárkózom egy nehéz élethelyzetben, írni szoktam. Kiírom magamból a fájdalmat.
Sok erőt kívánok neked!
További ajánlott fórumok:
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Mi az ideális gyermekvállalás ideje, avagy örök harc a tökéletes élet után?
- Létezik olyan, hogy tökéletes nő?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- A szeretőt is lehet szerelemmel szeretni?!
- Ti nem unjátok a tökéletes test kultuszt?