Ekcémás bőrre mézet lehet kenni? (tudásbázis)
Szia!
Sajnálom, a környezetemben bevált!
Aloe verás termék?
Ekcémás bőrt a homoktövis olajos krém,teafaolajos kezelés is rendbe teszi.:)
Homoktövis krémet patikában lehet venni.
Az Aromax-os teafaolajat szőlőmagolajba,mogyoróolajba vagy kókuszolajba tenni(nekem ez a hármas keverék a testápolóm),így szuper testápolót tudsz készíteni,fiatalít,ránctalanít....jobb mint az átlag testápolók.
drága
a VNTV vannak előadások amit figyelmedbe ajánlok
táplálkozásodon változtatsz és elmúlik
én nem kennék rá mézet....
Inkább kókuszolajat.
Ami a gyerekemnek bejött, az tusoláshoz natúr kecsketejszappan, dermax sampon, és nedves bőrre Sanatopic testápoló. Puha a bőre, nincs ekcémás foltja
A mézet nem tudom, de ami rajtam segített, az a pálinkafőzdékben lejövő "rézeleje" Amíg nekem ezt nem javasolták, azt sem tudtam mi az.
Lényeg a lényeg, hogy kétszer kentem be vele a tenyerem, ahol hólyagos ekcémás volt, először leszáradtak, majd leperegtek a hólyagocskák, és azóta sem jött ki rajtam, pedig ez hosszú évekkel ezelőtt volt.
Ez egy színtelen, mérgező folyadék(pont úgy néz ki, mint a pálinka), a főzdéknek akkoriban ezt a
Vámosokhoz le kellett adni, mivel mérgező.
Ha tudsz, szerezz be ilyet, még pénz nélkül is adják. Én azóta is áldom, aki adta az ötletet.
az én ekcémámom ezek csak rontanak kivéve az olivaolaj
! az interneten van a MANNA szappannak egy oldala és ott vannak olivás krémek és szappanok az a legjobb..mondjuk illata az tényleg semmi!!!
További ajánlott fórumok:
- Mézet mennyi idős kortól lehet adni a babáknak?
- Nagyon fehér, nehezen barnuló bőrrel(szoliban is) mit lehet kezdeni?
- Lehet enni házi mézet terhesen?
- Tudnátok ajánlani pattanásos bőrre krémet, amivel lehet kezelni?
- Babylove DM termékei ekcémás bőrre jók?
- Mit lehet használni ekcémás bőrre, ami beválik és gyorsabban elmúlnak tőle a foltok?