Mit lehet használni ekcémás bőrre, ami beválik és gyorsabban elmúlnak tőle a foltok? (tudásbázis)
Így-így!
Rá kell jönni, hogy mi okozza (szappan, tusfürdő, mosószer, öblítő, stb.), és azt kerülni kell.
Ha meg kijött, akkor flucinar, vagy elocom. Nekem a flucinar jobb.
Most van egy makacs foltom az alkaromon, ez a munkahelyemen használt tisztítószertől van, de hiába írom ki, hogy ne tisztítsák az asztalomat, nem foglalkoznak vele, így csak az a megoldás, hogy a sálamat a karom alá teszem, esténként meg flucinarral bekenem.
Egy kolléganőmtől kaptam Avitaminos krémet, amit a gyógyszertárban kevernek ki, sajnos én arra is allergiás vagyok...
Magyarul csak ezt talaltam , vasarlasi lehetoseg nincs feltuntetve sajnos.
En Angliaban elek, itt vettem , minden nagyobb boltban van .Ebay esetleg ?
Mit lehet használni ekcémás bőrre ami beválik és gyorsabban elmúlnak tőle a foltok?
Olajos testápoló (Lipikar márkájú) ez használva van jelenleg.
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Autóvezetésben jobb lassabban menni vagy gyorsabban?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)